hledat

Tags:

Když Lindsey Vonn přifrčí ze svahu až do tracku aneb Koho nyní zásobuje beaty NobodyListen?

Sdílej

Trend pojmenovávání skladeb po celebritách už je rozjetý poměrně dlouho, s tím, že v posledních sezonách frčely zejména odkazy k fotbalové branži.

Viz songy a la „Mohamed Salah“, „Kylian Mbappé“, „Neymar“, „Thierry Henry“ a koneckonců i „Kanté“ nebo „Swag Martin Fenin“.

Toho, že někdo pro své účely vypíchne právě bývalou americkou reprezentantku v alpském lyžování Lindsey Vonn, jsme si však všimli poprvé…

(ne že by si to čtyřmi velkými glóby ověnčená majitelka zlata z olympiády i mistrovství světa za své dominantní výkony ve sjezdech a Super-G nezasloužila)

Odpověď na otázku, zda se skladba k někdejší múze Tigera Woodse a současné partnerce P.K. Subbana z New Jersey Devils někdy dostane, samo sebou neznáme.

Víme však to, že Rohony poskytnutou atmosféru docela procítil a protože nás jeho sebevědomí baví, mírný klišé uklidnění o tom, že „tu není na rok“, tolerujeme.

Rapperskou klasiku „smáli se, teď plácají po rameni“ zkrátka musí národu sdělit každý zelenáč.

Protože jeho „Strak EP“ vylézá uprostřed příštího měsíce na Addict Sound, hudbu do pilotního singlu nemohl obstarat nikdo jiný, než NobodyListen, jenž bude stát za veškerými zvuky.

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1