Na Zdeňka Macuru svět pomalu zapomněl a vypadá to, že on zase zapomněl na svět. Alespoň na ten posetý hvězdami šoubyznysu. Macura se po zdravotních komplikacích způsobených převážně stresem, ale značný podíl měla i špatná životospráva, rozhodl pro překopání celého svého života. Jako první vyřadil sociální sítě, druhou položkou na seznamu byl zdravější životní styl. A třetí - rozjetí nového byznysu.

Před pár dny uveřejnil na svém mrtvém YouTube kanálu video propagující wifi teploměry vlastní výroby, kolem kterých se bude točit jeho podnikání. Z krátkého videa lze poznat, že po mrtvici má problém s řečí. Zdeněk mluví trhaně, mezi slovy dělá delší mezery a zápasí s výslovností některých slov. Vzhledem však působil jako zbrusu nový člověk.

VIDEO: Macurova noční romantika s Reginou z VyVolených! VIP Prostřeno plné lásky!

Video
Video se připravuje ...

Macurova noční romantika s Reginou z VyVolených! VIP Prostřeno plné lásky! FTV Prima

Kdysi buclatý chlapík plaval v o číslo větší košili a z baculatého obličeje zbyly jen vzpomínky. Jak Macura prozradil v rozhovoru pro Expres.cz, zhubl totiž téměř 30 kilo! „Vůbec ale necvičím, podařilo se mi takto shodit jen díky vyvážené stravě. Snažím se jíst méně a úplně jsem z jídelníčku vyřadil pečivo,“ uvedl.

Prodejem teploměrů by si chtěl vydělat tolik peněz, aby pokračoval v plnění svého snu, postavení azylových domů pro týrané ženy. „Mám asi 40 tisíc na transparentním účtu, mám vymyšlenou novou technologii, bude to vypadat luxusně, ale zároveň to nebude drahé. Půjde to kdykoliv rozmontovat a zase smontovat,“ popsal v rozhovoru.

VIDEO: Macura v koncích, musel volat o pomoc! Večeři u něj zkazil hmyz!

Video
Video se připravuje ...

Macura v koncích, musel volat o pomoc! Večeři u něj zkazil hmyz! FTV Prima

Fotogalerie
74 fotografií