Barcelona zas a znovu na lovu v Ajaxu? Tentokráte by ráda posílila středovou formaci...

Barcelona zas a znovu na lovu v Ajaxu? Tentokráte by ráda posílila středovou formaci...

Barcelonské vedení by se mělo kvůli svému nejčerstvějšímu přestupovému cíli opět dostat do kontaktu s Ajaxem Amsterdam.

S nizozemským obrem už přitom katalánský titán obchodoval letos létě kvůli mladému americkému zadákovi Sergino Destovi, který už se na Camp Nou rozkoukal.

List Tuttosport napsal, že dalším na řadě má být záložník Ryan Gravenberch, kterému je teprve osmnáct, ale i tak už odehrál za áčko Ajaxu v Eredivisii 14 zápasů a další vystoupení přidal v jiných soutěžích.

I když je pořád teenagerem, jeho osobní konto zdobí několik vybojovaných trofejí včetně triumfu na mistrovství Evropy do 17 let, které proběhlo dva roky zpět v Anglii.

Pro Barcu by navíc mohla v souvislosti s borci z Nizozemska hrát i skutečnost, že realizačnímu týmu vládne Ronald Koeman, jenž do Španělska již nějaký čas láká také dalšího krajana Memphise Depaye.

190 centimetrů vysoký hráč, jenž podepsal v červnu v Amsterdam Areně novou smlouvu do roku 2023, se ovšem zdá být zajímavý také pro Juventus Turín.

A Stará dáma by se neměla podceňovat už jen kvůli tomu, že je agentem perspektivního středopolaře Mino Raiola, kterého pojí s italským šampionem vřelý vztah.

Van de Beek vůbec neměl chodit do Manchesteru United, má jasno Van Basten