O2 Vánoce – letos o prodeji mobilů a dalších zařízení

O2 Vánoce – letos o prodeji mobilů a dalších zařízení
2020-10-27T14:59:38+02:00
• 27. 10. 2020

Zdroj: O2

Včera jsme vás informovali o vánoční akci u mobilního operátora T-Mobile, který se zaměří mimo jiné na rozdávání datových balíčků, navyšování FUP a také se najdou akce kolem televize. Nyní se přidává O2, ale jeho vánoční akce je spíše jen kampaní zaměřenou na prodej smartphonů a dalších zařízení.

T-Mobile Vánoce budou datové

O2 a mobily

Pokud jste čekali volné minuty navíc, neomezená data, nebo speciální akce na tarify, asi vás tento operátor zklame. Od 1. listopadu se spustí kampaň, která má za cíl podpořit prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení. Bonusem navíc bude doprava zcela zdarma pro všechny nákupy.

„I v dnešní době, kdy má spousta lidí hlouběji do kapsy, chceme našim zákazníkům dát tu možnost darovat svým blízkým k Vánocům oblíbenou elektroniku od značek Samsung, Xiaomi, Apple a Acer“ říká Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení. “ Telefony, notebooky i tablety budou letos na nás! Našim zákazníkům je jednoduše rozpočítáme do měsíčních plateb s 0% navýšení s nízkou počáteční platbou,“ dodává Dostál s tím, že zákazníci najdou v portfoliu jak aktuální novinky, tak i telefony s podporou 5G.

Celá akce je založena na tom, že si u mobilního operátora zakoupíte mobilní telefon na splátky, přičemž zaplatíte první platbu a následně jen platíte měsíčně, přičemž O2 tuto akci má bez navýšení. Mobil tak nepřeplatíte, jak to bývá v jiných podobných případech. K samotnému nákupu dostane zákazník slevu 500 Kč na nákup příslušenství.

O2 tabulka HW 01 kopie 529x579x

Zdroj: O2

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat