Pomozte při pátrání po nezletilé dívce: Policisté uvedli, kde by se mohla pohybovat
Foto: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj - Služba kriminální policie a vyšetřování českolipského územního odboru Policie ČR vyhlašuje pátrání po 14leté Valerii Balážové, která pochází ze Stráže pod Ralskem a nyní má se svou matkou přechodné bydliště v České Lípě.

Pohřešovaná Valerie opakovaně svévolně opouští svůj domov kvůli mladíkovi z Děčínska, jehož společnost vyhledává. Naposledy utekla své matce, když ji doprovázela v centru České Lípy dne 2. září, a od té doby se jí neozvala. Její známý z Děčína se v současné době pohybuje také mimo domov a zatím se ho policii nepodařilo zkontaktovat.

Valerie byla při posledním útěku oblečená do šedé bundy dlouhé do pasu s kapucí, černého trička, bílo-černých legín a na nohou měla růžové boty a na zádech fialový batoh. Pohřešovaná dívka je vysoká zhruba 160 až 165 centimetrů, středně silné postavy. Má hnědé oči a středně dlouhé, rovné, tmavé vlasy.

"Pokud víte, kde se nyní zdržuje, nebo jste ji v době od 2. září někde viděli, kontaktujte nás prosím na lince 158. Děkujeme," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru