Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Půl hodiny péče a zničení virů na celé týdny. Firma z Brna zabezpečuje prostory unikátní polymerovou dezinfekcí

PR článek

Jak zabít virus, včetně toho, proti kterému od začátku roku bojuje celý svět? A k tomu všechny škodlivé bakterie, plísně nebo houby? Odpověď je jednoduchá: dezinfekce na bázi polymerů. Aplikace prostorové dezinfekce brněnské společnosti Bewag je rychlá a ochrání prostor až na tři týdny.

Půl až tři čtvrtě hodiny. Tak dlouho trvá pracovníkům brněnské firmy Bewag vydezinfikovat kancelářský prostor, obchod, úřední místnost nebo ubytovací zařízení. S dezinfikováním prostor mají dlouholeté a bohaté zkušenosti. Brněnské firmě letos svěřily své prostory státní instituce a zodpovědné soukromé firmy.

Od velkých výrobních hal až po domácnosti nebo auta

„Během letošního roku jsme dezinfikovali budovy Krajského úřadu, Ministerstva zemědělství, několik městských soudů nebo auta pro městské části,” vysvětluje majitel Bewag services s.r.o. Marek Beneš.

Podle něj je zájem nejen o jednorázové vydezinfikování, ale ve velké míře i o pravidelnou údržbu. „Pravidelně dezinfikujeme budovy pečovatelských služeb, všechny budovy úřadu pro Ochranu hospodářské soutěže nebo mateřské školy,” dodává Beneš, podle kterého není problém vydezinfikovat ani prostor o velikosti výrobní haly.

Nonstop provoz, dezinfikování ještě ten den  

Výjimečná situace si žádá výjimečný přístup. „Chápeme akutnost situace. Proto fungujeme prakticky nonstop, včetně víkendů. Máme klienty, kteří potřebují pomoci ihned - ještě tentýž den. Nemáme s tím problém,” uvádí Beneš.

Bez zdravotních závad nebo zápachu

Velká výhoda dezinfekčních prostředků na bázi polymerů je jejich zdravotní nezávadnost. Přípravek je šetrný k lidem, rostlinám i zvířatům. Nezanechává přitom žádný zápach typický pro řadu dezinfekcí a nepoškozuje žádné povrchy.

Polymerová dezinfekce se aplikuje speciálním přístrojem, tzv. foggerem, který tryská proud dezinfekce v podobě aerosolu do prostoru. Dezinfekce poté vytvoří na místě dopadu celistvou nanovrstvu, na které nedokáží přežít ani bakterie, ani viry. 

Brněnská firma Bewag nabízí vedle dezinfikace prostor i kompletní péče o bazény či veřejná koupaliště nebo lázně. Více informací najdete na webových stránkách společnosti.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dezinfekce, Brno, bewag, polymer, koronavirus, bakterie, viry, plísně, čištění, bazény, virus, Marek Beneš, Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Gajda


Jan Gajda

Zajímavou alternativu nabízí například tato firma https://polymerovadezinfekce.cz/dezinfekce-prostor. Ti nabízí například i dezinfekci prostor proti Covid-19

Čtvrtek, 22. července 2021, 16:55Odpovědět

Půl hodiny péče a zničení virů na celé týdny. Firma z Brna zabezpečuje prostory unikátní polymerovou dezinfekcí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.