Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak bude nový Sebevražedný oddíl navazovat na první film?


ikona
do_Od
David AyerDC komiksHarley QuinnJames GunnMargot RobbieThe Suicide Squad
V novém Sebevražedném oddílu se bude umírat. Hodně umírat. 

Přestože prakticky sdílí stejný název, nový komiksový film režiséra Strážců Galaxie Jamese Gunna The Suicide Squad se bude od svého předchůdce výrazně lišit. To bylo patrné už z nedávné první ukázky, která slibovala hodně barev, hodně akce, hodně postav, a zcela jiný nádech oproti jedničce. Nyní samotný režisér prozradil, v čem vlastně na svého předchůdce Davida Ayera naváže, a do jaké míry bude události prvního filmu ignorovat.

Gunn uvedl, že si není vědom ničeho, co by v jeho filmu vyloženě rozporovalo událostem jedničky. Možná se tam něco takového bude, ale na první pohled ho nic nenapadá. Zároveň dodal, že si je vědom kritiky, kterou Ayerův film po premiéře obdržel – jedna z věcí, za kterou si ale rozhodně zaslouží Ayer pochvalu, je obsazení. I z toho důvodu se studio i režisér dohodli několik původních herců přivést zpátky.

Spolu s tím se nicméně Gunn nechal slyšet, že mu studio v podstatě dalo tzv. carte blanche co se týče zabíjení postav. Prý mu bylo umožněno zabít doslova kohokoliv – a taky že tak ve filmu učiní. Máme se těšit na velké zvraty a spousty mrtvých postav. Tedy samozřejmě s výjimkou takové Harley Quinn, protože tuhle dojnou krávu by si studio nejspíš popravit nenechalo. Každopádně postavy by neměly padat jen pod rukou záporáků, ale i svých vlastních kolegů z týmu. Údajně nás čeká fakt zlý film, ve kterém nelze nikomu věřit, a možné je prakticky všechno. Tak uvidíme. The Suicide Squad momentálně vyhlíží po veškerých odsunech datum premiéry 6. srpna 2021. Mezitím v galerii checkujte novou luxusní obálku Empiru i fotky z natáčení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace