Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V MasterChefovi jde do tuhého: Soutěž opustil Pavel. Diváci zuří, že Pavlína je ve finále

V MasterChefovi jde do tuhého: Soutěž opustil Pavel. Diváci zuří, že Pavlína je ve finále
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Další 2 fotografie
MasterChef
V semifinálovém kole MasterChefa Česko 2020 se utkali poslední tři soutěžící. V úterý vařili Pavel, Roman a Pavlína. Do finále mohli postoupit pouze dva soutěžící. Diváci se museli rozloučit s Pavlem Berkym, protože podle poroty předvedla lepší výkon Pavlína. Divákům se samozřejmě nelíbí, že Pavlína jde do finále.

Úterní večer na obrazovkách televize Nova opět patřil oblíbené kulinářské soutěži MasterChef Česko 2020 V úterním semifinálovém díle se rozhodovalo o tom, kdo postoupí do finále. Porota rozhodla, že do finále postupuje Roman Staša a Pavlína Lubojatzky Pavel Berky tedy do finále nepostoupil a v MasterChefovi 2020 vařil naposledy.

První výzva

V první výzvě museli soutěžící uvařit vlastní recept ze surovin, které vybrala porota. "Bude to trochu osobní," upozornil amatérské kuchaře Honza Punčochář hned na začátku. Pro Pavlínu vybral suroviny Radek Kašpárek Lubojatzky musela uvařit pokrm z mořského ďase, morkové kosti a kaviáru. Suroviny pro Romana vybral Punčochář. Roman připravoval jídlo ze zajíce, vepřové krve a kachních jater. Pavel pak musel uvařit pokrm z mušlí svatého Jakuba, fenyklu a fermentovaného citrónu, což vybral Přemek Forejt

Pavlína měla se slzami na krajíčku hned po první výzvě. Porota nakonec rozhodla, že nejlepší pokrm v první výzvě uvařil Roman. Mohl se tedy v poklidu odebrat na balkón a stal se prvním finalistou letošního ročníku MasterChefa.

Soutěž opustil Pavel, diváci zuří

Ve druhé výzvě se utkal Pavel proti Pavlíně. Jejich úkolem bylo připravit pokrm z profiterolky. Nicméně nebylo to tak jednoduché. Pavel s Pavlínou museli z profiterolek vytvořit croquembouche (krokánbuš). "Jedná se o klasický francouzský svatební dezert. Krásný a impozantní na pohled s delikátní chutí," vysvětlil Kašpárek. "Tohle je fakt nářez. Uvědomil jsem si, jaké neuvěřitelné štěstí mám, že jsem tu první výzvu vyhrál," komentoval první finalista Roman.

Soutěžící měli na přípravu croquembouche časový limit 90 minut. "Pavel si to finále zaslouží víc," řekl Roman. Porota však nakonec rozhodla, do finále postupuje Pavlína a Pavel v soutěží končí.

Divákům se samozřejmě nelíbí, že Pavlína postoupila do finále. Podle mnohých se tam proplakala. "To je v čudu....tak přece se tam proplakala," komentoval postup Pavlíny divák.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy