Burešová obrací každou kačku! Syn je pro mě největší prioritou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová obrací každou kačku! Syn je pro mě největší prioritou

Eva Burešová
Eva Burešová (Blesk)

Momentálně je jednou z nejoblíbenějších hereček u nás. A není tajemstvím, že se věnuje i zpěvu. Ne vždy to ale měla hvězda seriálu Slunečná jednoduché.

V jednu chvíli to s penězi totiž nevypadalo vůbec dobře. "Měla jsem v minulosti dlouhou pauzu, ale naštěstí se mi to pak zase pracovně rozjelo, každopádně to období, kdy jsem počítala každou korunu, tady bylo,“ prozradila Eva webu eXtra.cz. Naštěstí díky řádné výchově maminky herečka vždy věděla, jak s penězi zacházet. "Nejsem rozhodně typ člověka, který rozhazuje peníze, nejvíce utrácím za jídlo a základní potřeby. To mě učila maminka, a jsem jí za to doteď moc vděčná,“ svěřila se Burešová.

Podívejte se na příběh samoživitelky Markéty. Na měsíc musí vyjít se 4 tisíci!

Jelikož je matka samoživitelka, není snadné zvládat pracovní nasazení a péči o syna. Eva s tím ale nemá sebemenší problém, přestože je momentálně pracovně poměrně vytížená. Vedle natáčení seriálu Slunečná je ještě porotkyní v novácké soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Eva si svůj čas umí dobře rozložit, hlavní však je, aby největší pozornost věnovala synovi.  „Zvládám to tak, jak to zvládají ostatní rodičové a maminky samoživitelky. Syn je pro mě největší prioritou, dělám pro něj maximum.“

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...

Co však přišlo do cesty nejen jí, je světová pandemie, s níž přišla i opatření ovlivňující povolání herců a zpěváků. Ačkoli nemá strach po finanční stránce, přiznává, že toto období už chce mít co nejdříve za sebou. „Těším se, až se to všechno vyřeší, protože ta nejistota v člověku je, neví se, co bude, zda se to zase ze dne na den nezruší. Ruší se hodně divadel, koncertů, ale seriál Slunečná se naštěstí neruší, takže můžeme stále točit,“ přiznala Eva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.