Když doma vládne chlap! Jak se Matuš stará o svou těhulku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Když doma vládne chlap! Jak se Matuš stará o svou těhulku?

Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný instagramový profil
Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný instagramový profil (Instagram)

Díky stávajícím vládním opatřením je Bohuš Matuš (47) odkázán na život mimo divadelní prkna. O to víc je však rád, že se může věnovat své těhotné přítelkyni, mladičké Lucince (17). Letos již nečekaně stihli oslavit Vánoce, nyní však využili počasí pro podzimní procházku.

„Chodíme pravidelně na procházky do lesa. Z nalezených hub jsem Lucince uvařil kulajdu, kterou má moc ráda. Snažím se, aby byla Lucka na čerstvém vzduchu,“ prozradil Matuš Super.cz. Je vidět, že Bohušova pomoc v domácnosti se Lucince vyplácí. Prozradil také, kam Lucinku do přírody vyvezl. „Jezdíme do Jevan, kam jsem jezdil za Karlem Svobodou,“ nostalgicky podotkl zpěvák.

Zpěvák Bohuš Matuš (47) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Společně s Lucinkou zpěvák založil svůj nový instagramový profil, kde by byl rád v kontaktu s fanoušky a dělil se s nimi o společné radosti, především tedy o budoucí rodičovství. „Na Instagram chceme dávat fotky od počátku narození naší holčičky, a to proto, aby nás neobtěžovali paparazzi fotografové,“ dodal Matuš.  

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.