Více než 1300 videorozhovorů a podcastů o byznysu

Inzerce

Inzerce

Finanční řízení a strategie v e-shopu Korálky.cz | Pavel Jaroš

Získat premium obsah

Přidejte se
mezi předplatitele

Poslouchejte
neomezeně
Rozhovory
více do hloubky
Exkluzivní
hosté
Audio podcast
na cesty
VYBRAT TARIF

E-shopy v Česku výrazně podceňují důležitost finančního řízení firmy a správné nastavení strategie. Mnoho e-shopů se na čísla vůbec nedívá, nebo si je interpretuje nesprávně. Pavel Jaroš je finančním ředitelem e-shopu Korálky.cz a na vzniku strategie firmy a jejího finančního řízení se podílel v podstatě od začátku.

V rozhovoru nám Pavel nasdílel obrazovku s tabulkami, které mu ve finančním řízení firmy pomáhají. Přidal i několik praktických tipů pro další firmy nejen z oblasti e-commerce. Rozhovor si doporučuji přehrát jako video, jelikož díky tomu nepřijdete o ukázky, ve kterých se můžete inspirovat i pro vlastní podnikání. Přesto ale rozhovor najdete i v našem podcastu o podnikání.

Omlouvám se za trochu zhoršenou kvalitu zvuku. Rozhovor jsme nahrávali před několika týdny a strávili jsme spoustu času opravami chyb v audio stopě. Nově vznikající rozhovory už mají kvalitu zvuku vyšší a neuslyšíte v nich například můj dech. :-)

Naučte se řídit firmu přes čísla:

Finanční řízení firmy je opravdu důležité, a proto jsem pro vás vybral několik rozhovorů, kterými doporučuji začít, pokud se ho chcete naučit:

Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu zde.

Autor: Jiří Rostecký

Jirka ve svých 18 letech založil MladýPodnikatel.cz. Posledních 8 let na něj zpovídá úspěšné osobnosti ze světa byznysu a vydává s nimi videorozhovory a podcasty, kterých má za sebou už více než 1 300. Jeho posláním je vzdělávat české a slovenské podnikatele, živnostníky, majitele firem a jejich zaměstnance. Pořádá také off-line akce, přednáší na vysokých školách a pomáhá s podnikáním ostatním v rámci konzultací. Časopis Forbes ho zařadil do žebříčku 30 pod 30 a získal řadu dalších ocenění a nominací.

Komentáře

NM

Před 3 roky

Sorry, ale to pískání v podcastu z dychani a poslouchani polykani je neco hroznyho. To by chtělo nejak do budoucna poresit – berte jako konstruktivni kritiku.
Pan Jaros by podle me mel dekovat aktualni dobe, ze se na kazdou blbost dela specialista. To co on tam popisuje, ze dela… je smesny a dela z kazdyho podnikatele maly dite, ktery se kupodivu dostalu k penezum. Nechapu koralky.cz, ze ho tam maji – spise bych to videl, ze jim nekdo rekl, ze takoveho clovicka by jako „velka“ firma meli mit. Takze spise pocitovej clovicek.

Odpovědět »

Jiří Rostecký

Před 3 roky

Dobrý den,
děkuji za zpětnou vazbu. Mrzí mě, že jste anonymně zkritizoval úplně všechno a skoro se stydím, že jsem se vůbec narodil. Doufám tedy, že Vám to alespoň pomohlo a cítíte se lépe.
K Vašemu hodnocení pana Jaroše nemá smysl se příliš vyjadřovat. Nemáte jakýkoliv vhled do reality Korálky.cz a nevidíte jeho přínos pro firmu. Tudíž je toto hodnocení naprosto irelevantní a je škoda, že jste si ho nenechal pro sebe.
Vyjádřit se rozhodně chci ke kvalitě zvuku. Za ni se omlouvám. Máte pravdu. Bohužel se nám rozhovor nepovedlo natočit kvalitně, jelikož jsme měli problém s hostovým mikrofonem. O rozhovor jsem ale své publikum nechtěl ochudit, a tak jsme v rámci postprodukce udělali vše, co dokážeme, abychom zvuk dostali alespoň do této úrovně. Mezitím jsme provedli změny na straně nahrávání a v dalších rozhovorech už k těmto chybám nedochází.
Vím, že to pro Vás je možná samozřejmé, ale dělám vše, co je v mých silách, abych posluchačům doručil co nejlepší výsledek. Předně je pro mě ale důležitá informační hodnota obsahu, která si myslím, že je v tomto případě vysoká. Pokud pro Vás rozhovor nebyl přínosný, vězte, že pro spoustu dalších ano.
Ať se Vám daří a děkuji za Vaši přízeň. Neváhejte mi jakékoliv konstruktivní připomínky kdykoliv zaslat na jiri@rostecky.cz.

Odpovědět »

jdj

Před 3 roky

Pane Rostecký dle Vaší reakce chápu, že jsem se Vás dotknul. Nemyslím si, že je adekvátní k tomu jak jsem to zamýšlel, ale to může být i mojí interpetací. Na Vaši osobu nebo podcasty to rozhodně neměl být útok a rozhodně nemám žádný užitek z toho, že si tu postěžuju. Naopak jsem zcela upřímně, mohl odejít bez zpětné vazby pro Vás, tak jako to dělám u jiných kde mi něco vadí/nezaujmou. Vás poslouchám rád, takže jsem si dal tu “práci” a překlikl se ze spotify na Vaši stránku, kde jsem zamýšlel napsat konstruktivní kritiku nikoliv útok na Vaši osobu. Teoreticky to může vadit dalším lidem = tato informace by pro Vás měla být přínosem. Na druhou stranu, na YT je spoustu videí jak někdo jí/pije apod a najde si to své publikum, tedy je to asi subjektivní :)

Odpovědět »

Jiří Rostecký

Před 3 roky

Dobrý den, předpokládám, že i přes anonymní jméno jste autorem i komentáře „NM“. Za zpětnou vazbu ke kvalitě zvuku jsem se Vám omluvil a beru ji. Mrzí mne ale Váš přístup k hostovi, kterého absolutně neznáte a nevidíte do jeho práce, ale jste přesvědčený o jeho zbytečnosti a vyjadřujete se o něm bez jakéhokoliv respektu. To je velká škoda a Váš komentář to pro mne velmi degradovalo. Nicméně, to je Vás. Ještě jednou děkuji a přeji, ať se daří.

Odpovědět »

Luděk Pilař, Barvárna.cz

Před 3 roky

Tak toto je pěkně šťavnaté…
Vzácná kombinace vzdělání, praxe i selského rozumu s orientací na výsledky, které jedním slovem jsou.
Navíc velmi příjemně poslouchatelné, pochopitelné, inspirativní a „plně v češtině“!
Děkuji pánové oběma, LP

Odpovědět »

Miroslav Štufka

Před 3 roky

Pana Pavla Jaroše znám. S problematikou mám jako majitel malé firmy co dočinění a rozhovor pro mě byl užitečný. Souhlasím s panem Pilařem. Ze své zkušenosti vím, že ďábel vězí v detailu a že mnohdy se lidé tváří, jak něčemu skvěle rozumí, ale dojde-li na lámání chleba, pravda bývá opačná. Děkuji oběma.

Odpovědět »

Přidej vlastní komentář

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí s tím související ochrana soukromí a smluvní podmínky společnosti Google.

Vybraná témata

Nenechte si ujít

Premium
denisa-havrdova-web

Prodala přes 500 tisíc diářů a zápisníků. Jak Denisa Havrdová řídí papelote?

konstantin-margaretis-web

Posílá zboží do 180 zemí a sbírá světová ocenění. Jak se buduje Skladon? | Konstantin Margaretis

jiri-rostecky-smb-web

Nejčastější chyby majitelů malých a středních firem. Přednáška Jirky Rosteckého

jiri-jemelka-web

Loni řídili 113 firem s tržbami 21 miliard. Jak se dostávají z krizí? | Jiří Jemelka (JPF)

juraj-harkabuzik-web

Outsourcing v podnikání: Kdy dává smysl? | Juraj Harkabuzík (CustomerHero)

petr-macek-web

Vybudoval úspěšný nástroj od nuly a bez investora. Díky čemu Caflou vyrostlo? | Petr Macek

Premium
vladimir-kvas-web

650 milionů ročně. Přesto firma málem zkrachovala | Vladimír Kvaš (Geetoo)

jaroslav-pokorny-web

Jak řídit firmu přes čísla? | Jaroslav Pokorný (ÚČTO.TEAM)