Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na komplikace spojené s koronavirem v pondělí zemřel moderátor Daniel Kopál. Bylo mu pouhých 49 let.

Bodrý sympaťák byl známý mj. z kulinářského pořadu Mňam aneb Prima vařečka, kterým provázel spolu s Martinem Zounarem (56). „Zpráva o jeho odchodu mě zastihla dnes ráno. Je smutné, že odešel, protože byl mladší než já,“ řekl Super.cz.

Na spolupráci s původně rozhlasovým moderátorem vzpomíná herec velmi rád. „S Danem jsme začínali novou fázi Prima vařečky, kdy se všechno změnilo a vysílali jsme celý týden,“ řekl Zounar.

„Poprvé jsme se seznámili, když jsem byl v jeho pořadu jako host. Pak vedení rozhodlo o novém konceptu pořadu, kdy každý chvilku tahal pilku. On dělal všední dny, já sobotu a neděli s VIP osobnostmi. Pak jsme se dělili půl na půl. Na tohle období moc rád vzpomínám. Seznámil jsem se se zajímavými kuchaři. Ten pořad měl v rámci hobby vaření úžasnou úroveň,“ vyprávěl.

Kopál a Zounar spolu také jezdili s vlastní gastro show po vlastech českých a vytvořili i společnou kuchařku s recepty s českými a zahraničními recepty.

Zounar potvrzuje slova Kopálových blízkých, kteří ho označují za nekonfliktního profíka, který žil svou prací. „Dan byl usměvavý člověk, který měl neustále dobrou náladu. Tím, jak byl kovaným moderátorem v rádiu, tak dokázal skvěle využít svou výřečnost i před kamerou. Samozřejmě se ale musel nejdřív v televizním prostředí otrkat. Byl to nesmírně příjemný a pracovitý člověk, skvěle jsme spolu vycházeli,“ uvedl filmový a seriálový herec.

„Mrzí mě, že už tu není. Přeju mu, ať mu chutná tam nahoře v nebi. Ať se na nás dívá,“ dodal Martin Zounar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám