16 nových seriálů, které zhlédnete na jeden zátah

seriálové novinky na jeden zátah

Seriálové služby se předhání, která z nich uvede lepší minisérii, což je v době pandemie velmi vítaný tah. Které novinky, od kterých neodtrhnete oči, můžeme z fleku doporučit?

Barbaři

Osudy tří postav se propojují v bitvě v Teutoburském lese, kde germánští válečníci v roce 9. n. l. zastavili rozpínání Římské říše. (Netflix)

Dámský gambit

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí. (Netflix)

Dobrý den, Verônico

Nenápadná policejní úřednice se stane svědkyní sebevraždy a rozhodne se na vlastní pěst vyšetřit dva nevyjasněné případy zneužívání žen. (Netflix)

Grand Army

Pět studentů z největší státní střední školy v Brooklynu sní o lepší budoucnosti. Ze všech sil se snaží přežít, uspět a vymanit se ze svého chaotického světa. (Netflix)

Helstrom

Příběh potomků záhadného sériového vraha. Sourozenci s komplikovanými vzájemnými vztahy však nechtějí lidstvu škodit a rozhodnou se bojovat proti zločinu. (Hulu)

Herec

Mnoho mladých lidí v 50. letech 20. století muselo volit stejně jako on: totalitnímu režimu se postavit, přizpůsobit, nebo se na něm dokonce aktivně podílet. (Česká televize)

Jsme, jací jsme

Příběh dvou dětí, žijících na americké vojenské základně v Itálii, se zabývá přátelstvím, prvními láskami, identitou a všemi chaotickými radostmi a strastmi, které dospívání nabízí. (HBO GO)

K jezeru

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Medvědín

Když je hvězdný hráč hokejového týmu obviněn z ohavného činu, město zachvátí chaos, který ovlivní životy všech jeho obyvatel. (HBO GO)

Mělas to vědět

Jejich zdánlivě idylický život se znenadání obrátí naruby – bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. (HBO GO)

Někdo musí zemřít

Ve Španělsku padesátých let 20. století povolají rodiče svého syna z Mexika domů, aby ho seznámili s jeho snoubenkou. Jenže on si s sebou přiveze baleťáka! (Netflix)

Ted Lasso

Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. (Apple TV)

The Boys

Co kdyby nejznámější superhrdinové místo příkladného chování byla jen banda zkorumpovaných násilníků? Kdo by je zastavil? Jedině parta všehoschopných chlápků… (2. řada, Amazon Prime)

Třetí den

V „Létě“ navštíví jeden muž tajemný ostrov, kde odhalí skupinu domorodců odhodlaných chránit svůj domov za každou cenu. „Zima“ sleduje neústupnou ženu Helen, která přijíždí na ostrov hledat odpovědi. (HBO GO)

Vlast

Baskický konflikt z pohledu dvou rodin, trvající několik let. Dvě ženy se spolu přátelí už od dětství – jedna je vdovou po oběti teroristické organizace ETA, druhá naopak matkou mladíka, který se k ETA připojil. (HBO GO)

Záhadné sídlo Bly

Když je někdo mrtvý, ještě to neznamená, že už tu není. Gotický romantický příběh od tvůrce seriálu Dům na kopci, ve kterém chůva padá do propasti děsivých tajemství. (Netflix)