Justin Bieber: házení vajec, nelegální závody i rozmluva s Bohem

Justin Bieber: házení vajec, nelegální závody i rozmluva s Bohem
Nejkontroverznější a nejkritizovanější zpěvák o sobě dává na sociálních sítích vědět už řadu let a jeho fanynky se počítají na miliony a dokážou za svým oblíbencem jezdit i stovky kilometrů, aby viděly jeho koncert. Fanynky s ním dospívají.

Dětská kariéra

Justin se narodil v Londýně v roce 1994 a vyrost do výšky 175 cm. Tělo si hezky vytvaroval cvičením a jeho sebevědomí vyletělo až do nebe, když si ho firma Calvin Klein vybrala jako propagátora pro své spodní prádlo.

Justin Bieber má velkou vášeň – hudbu. Té se věnuje tělem i duší. Stále se učí hrát na klavír, kytaru, bicí, a dokonce i na trubku.

I když úspěch, jaký ho potkal, závisel trochu na štěstí, Justin na sobě tvrdě pracoval, aby se ve světě hudby proslavil. Už ve 12. letech se zúčastnil soutěže, a video se dostalo na YouTube, kde ho viděl Scooter Braun. Právě ten udělal z dítěte hvězdu, ze které bláznily dívky školou povinné i ty starší.

Už v patnácti letech byl populární na internetu a časopis Forbes jej zařadil na seznam světových osobností.

Rebelie

Proslavit se tak mladý nemusí být úplně snadné. A mladý Justin byl samozřejmě popularitou zasažený. V roce 2014 byl zatčený v Miami Beach za účast na nelegálních automobilových závodech. Zpěvák to ale přešel s úsměvem. Kariéra rebela pokračovala obviněním z výtržnictví, za házení vajec na souseda. A potom přišlo další zatčení po autonehodě.

V posledních letech už se ale mladík uklidnil. Zajímá se prý o Boha a alespoň občas se chová jako dospělý.

Láska

Není třeba nijak zdůrazňovat, že o dívky nemá mladý a úspěšný mladík nouzi. Hodně médii propíraný vztah ze Selenou Gomez bavil miliony lidí. Jejich láska plná rozchodů, odpuštění a hádek přes média nakonec utichla a opět se mluvilo o dospělosti.

A potom přišla Hailey Baldwin a blesková svatba v New Yorku. Ti dva se vzali tajně v září 2018 a hezká modelka zřejmě mladíka dokonale pobláznila. 

Drby

O Justinovi se šíří na internetu hodně zajímavostí a drbů. Kdo by odolal mladíkovi, který umí za dvě minuty složit hlavolam Rubikovu kostku.  A mezi bonbonky určitě patří veselá historka, že když Justin létal soukromým letadlem, vykouřil tolik marihuany, že piloti museli mít kyslíkové masky, aby se vyhnuli účinku drogy.

Podnikání

Justin zkouší také prorazit ve světě módy a na Instagramu propaguje svůj experiment s unisex značkou oblečení Drew House.

Kromě Instagramu a Twitteru má zpěvák i oficiální web, kde se lze zaregistrovat k odebírání novinek z oblasti hudby.