Sam Smith má o sobě zajímavé mínění

28.10.2020 | Osobnosti

Před pár lety se snažil Sam Smith trochu zmužnět. Začal běhat a sportovat, aby zhubl a získal svaly. Jenže snažení ho moc dlouho nebavilo, tak loni raději prohlásil, že je nebinární. Tedy ani muž, ani žena. Něco mezi neboli obojí dohromady. V angličtině mu od loňska onikají, aby se vyhnuli zájmenům třetí osoby jednotného čísla, která i v angličtině rozlišují rody. Sam si teď postěžoval, že má problém najít partnera. Přitahují ho totiž muži. Sám jim prý může nabídnout sice penis, ale také poměrně ženská stehna a prsa.

Osmadvacetiletý zpěvák se ale nezlobí, když někdo nezvládá onikání a plete si to, jak ho oslovovat. „Já to taky pletu, moje máma v tom má zmatek, rodina taky. Když se ale lidé sami opraví, cítím se báječně, protože se snaží,“ liboval si Smith v rozhovoru pro The Sun.

Během dospívání se hodně přejídal a byl obézní. Tehdy vznikla také jeho dysmorfofobie.

„Vždycky jsem trpěl dysmorfofobickou poruchou. Jak jsem to začal řešit, začal jsem řešit své pohlaví a uvědomil si, že jsem se nutil do toho ideálu, jak by měl muž vypadat. Jak jsem se na to zaměřil, chodil jsem na terapie, uvědomil jsem si, že jde o víc. Mám holčičí stehna a mám také dívčí prsa,“ přiznal dále Sam.

Britský hudebník se přihlásil k homosexuální orientaci, protože má fyzicky mužské tělo a přitahují ho muži. Pak uvažoval o změně pohlaví, nakonec od ní upustil a prohlásil se nebinárním jedincem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat