The Mandalorian
92/100 - 217×

The Mandalorian

Po příbězích Janga Fetta a Boby Fetta se ve světě Star Wars objevuje další válečník. Seriál bude mapovat příběh Mandaloriana, který bude časově zasazen po pádu Impéria a ještě před samotným vznikem Prvního řádu. Budeme sledovat cestu osamělého střelce ve vnějším okraji galaxie, kde nemá Nová Republika žádnou pravomoc.

USA | 2019 | Pauza
vysílání
3 sezóny | Disney+ | 40 minut
žánr
Akční, Fantasy, Sci-fi
hrají
Pedro Pascal (Din Djarin), Nick Nolte (Kuiil), Carl Weathers (Greef Karga), Gina Carano (Cara Dune), Giancarlo Esposito (Gideon), Taika Waititi (IG-11), Werner Herzog (Klient), Timothy Olyphant (Cobb Vanth), Amy Sedaris (Peli Motto), Katee Sackhoff (Bo-Katan Kryze), Emily Swallow (Zbrojařka), Omid Abtahi (Penn Pershing), Rosario Dawson (Ahsoka Tano), Temuera Morrison (Boba Fett)

Clancy Brown vyvrací svou účast v seriálu a kdo určitě nebude hrát Ezru Bridgera?

Clancy Brown vyvrací svou účast v seriálu a kdo určitě nebude hrát Ezru Bridgera?

Máme pár dní do premiéry, a tak vám přinášíme drobné střípky, koho určitě ve druhé řadě čekat nemáme. Jedním z prvních je veterán Clancy Brown, oblíbenec Davea Filoniho, který si střihl poměrně zábavnou roli v pátém díle Mandaloriana. A jak to bude s Ezrou Bridgerem?

7 1
28.10.2020

Možná si vzpomínáte na jinak povedenou epizodu The Prisoner, kde jsme se setkali s celou řadou námezdních lovců. Jedním z nich byl Burg, kterého ztvárnil Clancy Brown. Ostatně s tímto hercem má Lucasfilm velké zkušenosti. Například už při animovaných Star Wars: The Clone Wars daboval Savage Opresse, ztraceného bratra Darth Maula.

Jelikož pár vězňů z tohoto zmiňovaného dílu se vrátí (například Mayfield v podání Billa Burra), začalo se spekulovat, zda se neobjeví i Burg. Nyní se k tomu oficiálně vyjádřil i Clancy Brown, který rovnou řekl, že ho nikdo o případném účinkování ve druhé řadě nekontaktoval. Na rohatého Burga tak můžeme zapomenout. Připomínáme jen, že jeho rasa se jmenuje Devaronian a tento rohatý čert byl prvně viděn v kantýnové scéně v Epizodě IV.

(Tuhle partu už pohromadě neuvidíme. Foto: Disney+)

Před pár týdny jsme psali o tom, že existuje nějaká šance, že by si herec Rahul Kohli mohl zahrát dospělého Ezru Bridgera, který se má podle určitých zvěstí objevit v našem seriálu. Šlo o mylnou informaci, kterou nechtěně vytvořil sám Kohli, a neuvědomil si sílu internetu a sociálních sítí. Jak k tomuto nešťastnému incidentu došlo, když se toho chytli i jiné internetové stránky?

Rahul Kohli jednoho dne u snídaně sledoval seriál Star Wars: Rebels a následně si vzpomněl, že údajně Lucasfilm hledá dospělého představitele pro Ezru Bridgera. Následně se Kohli o tom zaspekuloval na svých sociálních sítích, což mnozí považovali za jasný signál, že ho Kohli bude hrát. Rahul nečekal, jakou lavinu spustí. Následně mu všichni jeho blízcí gratulovali k získání role. Kohli se následně pokoušel celou situaci na internetu uklidnit, ale už bylo pozdě.

Nachytali jsme se i my. Nyní ale oficiálně víme, že Kohli nebude novým Ezrou Bridgerem. Stále se spekuluje o tom, zda se nakonec starší Bridger v Mandalorianovi objeví. Šance jsou tak padesát na padesát, pokud bychom si měli tipnout i my, tak si myslíme, že i toto byla novinářská kachna, a žádného Ezru rozhodně čekat nemáme.

Myslíte si, že se Ezra v nějaké podobě objeví v seriálu? A je škoda Burga?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)

Diskuze /3

Huholoman

Rahula jako herce mam docela rád. Ale tvl, Erza byl bílej a modrookej… na toho se přece Rahul vůbec nehodí, no ne?! O_o

#2 zabijakptak
28.10.2020 | 15:26:07
zabijakptak

#1 Huholoman: Ezra rozhodně nebyl běloch.. viděl si jak vypadali jeho rodiče? Dokonce i popis Lothalitů zní takto „Most had a copper sheen to their skin.“

#3 pidalin
28.10.2020 | 20:30:34
pidalin

#2 zabijakptak: Ezra vypadal jako Simba ze lvího krále :-D

31.10.2020 | 23:50:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Aktualizace postav

V průběhu třetí řady seriálu The Mandalorian pro vás budeme aktualizovat sekci postav:

Novinky

Stávka scenáristů a herců skončila, jak to bude s natáčením čtvrté řady Mandaloriana?

Stávka scenáristů a herců skončila, jak to bude s natáčením čtvrté řady Mandaloriana?

Seriál Mandalorian je stálicí na Disney+ a může se pyšnit vysokou sledovaností. Čtvrtá řada se stále chystá, scénář je již dávno hotový a prakticky se již po konci stávky čeká na první klapku. Sehnat všechny herce nebude úplně až tak jednoduché. Kdy by se mohlo začít natáčet?

Reklama

Nejlepší postavy

Zajímavosti

Seriály z Mando-verse konečně našly svého Nicka Furyho

Seriály z Mando-verse konečně našly svého Nicka Furyho

Seriály potřebují ten stmelovací element, který dá všechny dohromady, nebo ne? Zvlášť když se chystá celovečerní film, který má být pomyslným vyvrcholením hned několika seriálů. A právě tento element Star Wars již našly. Mají svého Nicka Furyho, který je bude provázet i nadále.

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama