InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokejová reprezentantka přešla k americkému fotbalu! Svůj sen jsem si splnila, hlásí Anna Kotounová

MILEVSKO/BECHYNĚ – Odchovankyně milevského hokeje Anna Kotounová (19) z Bechyně to dotáhla až mezi opory mládežnických reprezentací a vybojovala stříbro na mládežnické olympiádě. Teď už hraje hokej jen pro zábavu a zkouší prorazit i v jiných sportech. A dívčí sporty zase nečekejte, momentálně to Anna zkouší třeba v americkém fotbale nebo v atletických vrhačských disciplínách. Celý rozhovor naleznete v aktuálním vydání Milevských novin.


Bylo těžké přestat se věnovat sportu, který jste dělala od úplného dětství?
Musím přiznat, že tohle rozhodnutí pro mě bylo zatím asi nejtěžší v životě. Jak jste zmínil, je to sport, který jsem dělala od dětství a dala jsem tomu nejen já, ale i moji rodiče opravdu všechno. Důvodů bylo hodně, ale ty hlavní bych raději nezmiňovala. Mezi vedlejšími důvody byl ale třeba i fakt, že už jsem v té době měla vybranou vysokou školu tady v Česku a vzhledem k povaze školy by to asi nebylo úplně jednoduché skloubit. Takže při zvážení všech pro a proti jsem se rozhodla skončit.

I přes své mládí tedy můžete vlastně rekapitulovat svou kariéru. Jak jste s ní spokojena?
Myslím si, že můžu...

Celý rozhovor naleznete v aktuálním vydání Milevských novin. Anna Kotounová popíše, jak se dostala k americkému fotbalu, jakou cestou se vrátila k lednímu hokeji, nebo jak si zvykala v Brně, kam zamířila na vysokou školu, než studenty poslala covidová pandemie zpátky k distanční výuce.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace