Kopál (†49) prohrál boj o život: Jeho parťák Zounar truchlí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kopál (†49) prohrál boj o život: Jeho parťák Zounar truchlí...

Daniel Kopál a Martin Zounar
Daniel Kopál a Martin Zounar (FTV Prima)

Ani připojení na přístroje ho nedokázalo zachránit! V úterý zemřel Daniel Kopál (†49). Do podvědomí diváků se dostal moderováním pořadu o vaření Mňam aneb Prima vařečka, kde vystupoval společně s Martinem Zounarem (53).

Od minulého týdne ležel dle informací Aha! na přístrojích a bojoval s koronavirem. „Dan je v kritickém stavu v nemocnici na dýchacím přístroji a prognózy jsou bohužel velmi nejisté,“ informoval administrátor facebookové stránky Keltoviny, se kterou Kopál spolupracoval. Svůj boj o život baculatý a vždy usměvavý televizní kuchař v úterý prohrál. Selhaly mu plíce, tělo to nezvládlo. Navíc dlouhé roky bojoval s těžkou cukrovkou a astmatem. Jeho náhlý skon zasáhl i jeho kolegu Martina Zounara.

„Byl to nesmírně skvělej kluk, rád jedl a bylo to i na nás vidět,“ řekl Aha! Martin. „Naučil jsem se hodně věcí, bylo to nádherný období a bylo to fajn,“ zavzpomínal i na chvilky v kulinářském pořadu. Všichni jeho kolegové a přátelé na něho vzpomínají jako na úžasného člověka, kterého nikdy neopouštěla dobrá nálada. „Mrzí mě to, Dan byl mladší než já, byl to fajn člověk, nebyl vůbec konfliktní, na všem jsme se vždy domluvili. Dane, ať ti tam nahoře chutná... je to smutný,“ uzavřel Martin.

Psal kuchařky

Daniel Kopál zůstal věrný rodným jižním Čechám i vaření a stal se spoluautorem tří knih receptů se stejnojmenným názvem či průvodcem Na cestách s labužníkem. Stál také u zrodu rádia Faktor „Jsem kutil, truhlář amatér, vášnivý stavitel modelů letadel, houbař, milovník jihočeské přírody, takže turista a cyklista,“ tak popisoval sám sebe Kopál.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...

Tito mají vyhráno...

Eva Burešová (27), herečka

Po 10 dnech v izolaci už začala Eva Burešová normálně fungovat. Má za sebou i první natáčecí den po překonání koronaviru v seriálu Slunečná.

Miloš Pokorný (56), moderátor

„Hrozně mě překvapilo, jak mě to sestřelilo. Zaplať pánbůh jsem neskončil v nemocnici na přístrojích, ale neměl jsem k tomu daleko,“ popsal těžký průběh nemoci.

Tereza Kadeřábková (29), Česká Miss 2012

Po příjezdu z Česka zpátky do Německa, kde žije s manželem, fotbalistou Pavlem Kadeřábkem (28), zjistila, že má covid. „Na začátku jsem měla horečku, zimnici, poté se přidaly bolesti zad a očí a pak těžkosti s dýcháním,“ svěřila s tím, že onemocněla i její starší dcera Ema (4), mladší Elvu (3 měsíce) nenechali testovat.

...a ten nově bojuje

Petr Vágner (43), moderátor

Nejdřív to vypadalo na zápal plic, protože první výsledky testů na covid byly negativní. Pak se ale zákeřný virus potvrdil. „Dvanáct dní horečky přes 39, bolesti hlavy, kloubů, zimnice. Zhubl jsem 10 kg,“ popsal Vágner.

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.