Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodrigo Alves už žije rok v ženském těle, jeho nové jméno je Jessica (40). Ani v nové životní roli ovšem nepřestává zaměstnávat plastické chirurgy.

Své tělo ukazuje s ještě větší radostí a k prvnímu výročí si jako Jessica nadělila snímky v několika outfitech. Ty si můžete prohlédnout v galerii a posoudit, jestli se práce chirurgů za 500 tisíc liber povedla.

Pro MailOnline se Alves o své roční oslavě vyjádřila takto: „Tento měsíc slavím rok od začátku své proměny z muže na ženu a cítím se skvěle. Ještě mě čeká pár kroků k finalizaci celého procesu, ale už teď cítím, jak úžasné je být ženou. Všechno v mém životě konečně dává smysl a když se ráno probudím a podívám do zrcadla, vidím své pravé já. Ženu, která byla uvězněna v těle muže.“

„36 let jsem se snažila být dokonalým mužem, k čemuž jsem si pomáhala plastikami. Falešný pekáč buchet, umělé bicepsy, hranatá brada, ale byla jsem neustále nešťastná. I moje maminka mě má radši jako Jessicu, protože podle ní vypadám a zním konečně šťastně,“ uvedla přeoperovaná blondýnka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám