Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohouš Josef, který začátkem tohoto roku prodělal operaci srdce, se cítí skvěle. Ze dne na den přestal po mnoha letech kouřit, šetří se a dodržuje zdravý životní styl. Nejdříve mu pracovní závazky na jaře zhatila nemoc, nyní koronavirová pandemie, kvůli které jsou zavřená divadla. Veškerý čas tráví se svou manželkou Alenkou a nutno říct, že zamilovanost u tohoto páru rozhodně nelze přehlédnout.

Z jedné romantické procházky poskytli pro Super.cz rozhovor. „I když v Brně bydlím již sedmým rokem, byl jsem s manželkou Alenkou a s naší retrívřicí Sheilou poprvé na procházce okolo brněnské přehrady,“ sdělil nám zpěvák, který už v Brně tráví více času než v hlavním městě a do Prahy dojíždí za prací. „Navštívili jsme například Sokolské koupaliště, Alenka mi chtěla ukázat, kde trávila své mládí,“ dozvěděli jsme od Bohouše.

Zpěvák stihl ještě začátkem října odehrát alespoň premiéru muzikálu Kat Mydlář, který se po 9 letech vrátil do Divadla Broadway. Ačkoli se mu po divadle stýská a má aktuálně více volného času, rozhodně se nestíhá nudit. „Jinak si spolu užíváme čas, jako za jarní karantény: ráno si zacvičíme, něco dobrého si uvaříme, chodíme se Sheilou do lesa, Alenka si kreslí obrazy, já poslouchám muziku a u toho všeho pijeme vínečko, abychom neklesali na mysli,” dodal závěrem zpěvák kapely Burma Jones.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám