Z Pilařského rybníku se stává smetiště. Teď ve vodě skončil i odpadkový koš
Betonový koš vyhozený do Pilařského rybníku. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Litvínované roky volali po tom, aby se znovu napustil Pilařský rybník v parku nedaleko Tesca. Když se tak konečně stalo, radost z nové vodní plochy kazí pohled na hladinu. A pod ni.

Na vodě se pohupují lahve od piva, vína, krabice od vína, PET lahve od coly. A pod vodou je vidět i následek řádění nějakého „siláka“. „Je mi smutno z toho, co tu žije za lidi. Tomu, kdo naházel betonové odpadkové koše do Pilařského rybníka, bych usekala pazoury. Udělalo ti to dobře, ty de*ile?“ nešetří kritikou ve facebookové skupině Litvínov Zdeňka Šímová. „A ten bordel kolem! Všude samé flašky, plechovky, obaly i ve vodě. Fakt kreténi. Ničeho si neváží,“ přidává se Jakub Dohnal.

Lidé volají po kamerách, jiní kritizují město a jeho strážníky. „Ani se nedivím. Když chybí prevence. Kdo z vás viděl naposledy pěší hlídku policie ve městě? Já snad na Valdštejnských slavnostech v 5/2019. Asi vzali doslova nařízení vlády Zákaz vycházení,“ píše Milan Čermák.

Pocity mnoha lidí shrnuje Vlasta Baráková: „Je mi z toho hrozně, tak dlouho jsme čekali na napuštění a nakonec si toho neváží.“

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru