Čvančarová o trablech v sexu! To je přece blbý, míní Jitka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pozadí vztahu Čvančarové a Čadka! Tohle by Jitku mrzelo

Jitka Čvančarová s manželem Petrem Čadkem.
Jitka Čvančarová s manželem Petrem Čadkem. (Martin Hykl)

Dvaačtyřicetiletá herečka si z případných invektiv kvůli svému vzhledu rozhodně nic nedělá. Pro ni je ze všeho nejdůležitější názor milovaného partnera!

„Jsou to povrchní věci. Jsem silná žena, kterou tohle nepřekvapí. Nikdy jsem si nesedla na zadek a zoufale neplakala, že nevím, co dělat dál," hází za hlavu negativní útoky oblíbená herečka s tím, že pro ni je rozhodující pouze názor Petra Čadka (41)!

Jitka Čvančarová na červeném koberci

„On miluje chytit mě za zadek - a já vím, že je to velký zadek. Kdyby mě tlačil do hubnutí nebo mi řekl, ty jsi nějak moc ...To by mě samozřejmě mrzelo a chtěla bych se mu líbit. Mrzelo by mě, kdybych se nelíbila svému muži. Asi by se to odrazilo na sexuálním životě. Protože pokud to mezi partnery nejiskří chemií, tím, že po sobě touží, že si voní, rádi se dotýkají, to je přece blbý," filozofuje Jitka Čvančarová (42) na webu Ženy cz. 

Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
mord
29. 10. 2020 • 20:43

Bellmeku ty stará ulhana šmudlo už zase zvracís? Jediný kdo je vždycky spolehlivě mimo jsi ty. Jenomže ty jsi naprostá nula!

-bello-
29. 10. 2020 • 19:58

Co do rozhovoru plete sex a Čadka??
Nechápe, že je jedno, že je tlustá, že narážky jsou na to, jak je v oblíkání trapná.Jak v high společenských akcích v šatech a la kojná přešlapuje v etice jak low cost buran ? Čvančarová, Gottová a Žilková jsou 3 ženský, který se v životě netrefí .Nikdy nechoďte do salonu , kde nakupují ony ! Ty 3 jsou školní příklad negativní reklamy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.