Zpěvačka Gwen Stefaniová, někdejší frontmanka pop-rockové kapely No Doubt, se bude vdávat. Na žádost o ruku kývla svému partnerovi Blakeovi Sheltonovi (44), známému americkému country zpěvákovi. S nádhernou novinkou se pochlubila sama na sociální síti, a to fotkou, na níž hrdě ukazuje třpytící se zlatý kroužek na své levé ručce. „Ano, prosím!“ napsala k povedené momentce, na níž si s Blakem vyměňuje vášnivý polibek. Ten samý záběr sdílel i on, s popiskem „Hej, Gwen, děkuji, žes zachránila můj rok 2020… a taky zbytek mého života. Miluji tě a slyšel jsem ANO!“

Stefaniová randí se Sheltonem již pět let. Jiskra mezi nimi přeskočila během porotcování v pěvecké soutěži The Voice a okamžitě z toho byla láska jako trám. Společně jsou párem nejenom v životě, ale i na poli hudby: vydali spolu několik singlů, například písničky Go Ahead and Break My Heart, You Make It Feel Like Christmas či Nobody But You, která se tento rok dostala na 18. místo žebříčku Billboard Hot 100 – a minulý týden byla dokonce oceněna během Country Music Television Awards jednou z cen.

VIDEO: Gwen Stefani – Make Me Like You

Video
Video se připravuje ...

Gwen Stefaniová – Make Me Like You Youtube.com

Ani pro jednoho z nich mimochodem nebude manželství krokem do neznáma. Blake byl v minulosti ženatý už dvakrát, se svou bývalou manželkou, písničkářkou Mirandou Lambertovou (44), se rozvedl po čtyřech letech v červenci 2015, předtím žil tři roky v manželství s hudební producentkou Kaynette Williamsovou. Gwen byla zase dlouhých 14 let vdaná za hudebníka Gavina Rossdalea (54), s nímž má tři syny, Kingstona (14), Zuma Nesta Rocka (12) a Apolla Bowieho Flynna (6). Pár se rozvedl v roce 2016, tedy v době, kdy už Gwen s Blakem oficiálně chodila.

VIDEO: Jak vytvářet outfity podle Gwen Stefaniové?

Video
Video se připravuje ...

Jak vytvářet outfity podle Gwen Stefaniové? youtube.com/Shop Priceless/BPŽ

Fotogalerie
50 fotografií