Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Katarína Šafaříková se objeví v dalším českém seriálu. Po První republice, kde hrála Irenu Valentovou (roli tehdy převzala po Anně Fialové a kvůli přízvuku ji do češtiny nadabovala Barbora Šedivá), kývla na nabídku z Ordinace v růžové zahradě. Zahraje si lékařku Beatu Tóthovou.

„Má s sebou dceru Julii a do Kamenice se dostává na úrazovou chirurgii. Nejvíc setkávat se bude s Vojtou Kratochvílem (Ivan Lupták - pozn.), který jí na úvod podává pomocnou ruku a možná i víc než jen to… Také s Radkou (Anna Slováčková - pozn.), která Beatu s dcerou ubytuje ve společném bytě. A samozřejmě s primářem Márou a novými kolegy z chirurgie,“ říká o nové roli Šafaříková.

„Beata je lékařkou tělem i duší. Zároveň má vlastní vysvětlení pro některé věci, které se jí v životě staly. Složitá a těžká situace vyžaduje složité a těžké řešení,“ dodává tajuplně k charakteru své postavy.

Vedle Šafaříkové se v nadcházejících dílech poprvé herecky představí také kardiochirurg Jan Pirk, který v seriálu hraje sám sebe. „Nabídku v účinkování v Ordinaci jsem velice zvažoval. Rozhodující, proč jsem ji přijal, bylo to, že Petr Štěpánek dokázal přesvědčit moji ženu, která byla nejprve razantně proti, aby s tím souhlasila,“ uvedl profesor Pirk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám