Vloupání do aut v Trnovanech. Má případy na svědomí stejný pachatel?
Ilustrační foto
Teplice

Trnovany - Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Trnovanech vykradl zaparkované auto. Odnesl si autorádio, celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na šest a půl tisíc korun.

Během stejné noci bylo vykradeno i další vozidlo, zloděj ze zaparkované dodávky odcizil instalatérský materiál a nářadí v celkové hodnotě přes 28 tisíc korun. V obou případech byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, policisté budou prověřovat i verzi, že má obě vloupání na svědomí stejný pachatel.

Policisté pátrají také po neznámém pachateli, který se rovněž v Trnovanech vloupal do zaparkovaného auta. O případu informovali o několik dní dříve. Po rozbití okénka vnikl dovnitř a odcizil autorádio, celková škoda byla vyčíslena na tři tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru