Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2020 18:08:38

Popravčí četa neustále v pozoru

Popravčí četa neustále v pozoru

Nikdo se médiím nezavděčí. Paparazzi z Blesku sestřelili Prymulu. Šťourají se hned v Blatném. Tak, co vlastně vy, novináři, chcete. Absolutní chaos? Desetitisíce mrtvých? Někdo přece musí na té židli sedět!!!

 
Prožíváme skutečně těžkou dobu. Média sestřelila Romana Prymulu. Média také vědí, že nikdo ze zdravotnických kapacit na Prymulovo místo nechtěl nastoupit. Byl osloven, mimo jiné, i ředitel Fakultní nemocnice v Brně. Ten také nechtěl post ministra, ale doporučil svého náměstka Jana Blatného. Ten to takzvaně vzal. Je to svým způsobem oběť. Křeslo ministra zdravotnictví je nejohroženější židlí ve vládě i v dobách normálních, natož v době koronavirové. Proč musí média hned od prvopočátku každého znevěrohodnit, házet mu klacky pod nohy. Nejdříve média vyšťárala, že podepsal se svou ženou petici za odstoupení Andreje Babiše z postu premiéra. Premiér sám se k tomu vyjádřil, že je mu to jedno. Že mu jde hlavně o řešení těžké situace. (Teď mě napadá, není to náhodou velice dobrý případ praktického řešení, tak jak to píši ve svém článku na blogu iDnes "Vláda národní jednoty"? Že musí všichni zahodit řevnivost a táhnout za jeden provaz.) Pak média zjistila, že v době jarního lockdownu nepustil rodiče k hospitalizovaným dětem v nemocnici. Nechránil je však před nákazou, která mohla být pro ně fatální? A teď všichni škodolibě rozmazávají, že 2x špatně vysvětlil číslo R. Myslím, že nejenom fakeový internet, ale i korporátní média se činí seč mohou, aby občané nerespektovali vládní nařízení, aby přibývali mrtví, aby mohla média o něčem skandálně psát. Dobré zprávy pro média jsou asi špatné zprávy.
Ještě něco: Hlásí se mi hodně lidí jako přátelé na facebooku, mám však plno a už mnoho dní z počtu 5000 se nikdo neodhlašuje. Prosím, přihlaste se na Petr Hannig fanklub https://www.facebook.com/groups/165881240863689
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama