Dopravní podnik posiluje dopravu na hřbitovy. Magistrát upravuje úřední dny
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Dopravní podnik města Děčína, a.s. posiluje dopravu na hřbitovy Škrabky a Folknáře - svátek Památka zesnulých. Posilové spoje budou provozovány v neděli 1. listopadu a v pondělí 2. listopadu 2020. Jízdní řády posilových spojů jsou zveřejněny v předprodeji jízdenek na autobusovém nádraží, v autobusech MAD a na internetových stránkách Dopravního podniku města Děčína, a.s. Všechny posilové spoje budou obsluhovány bezbariérově přístupným vozidlem a autobus bude označen pod linkou č. 239.

Od pondělí 2. listopadu 2020 se na základě dosavadních zkušeností upravují úřední hodiny na všech pracovištích Magistrátu města Děčín a také oddělení dopravních přestupků Městské policie Děčín následovně: pondělí 8:00 – 13:00 hodin a středa 12:00 – 17:00 hodin. Vstup do budov je umožněn pouze s rouškou a u vstupů je k dispozici dezinfekce na ruce. Doporučujeme občanům, aby přednostně využívali písemnou, elektronickou či telefonickou komunikaci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru