Třída Budovatelů v Mostě. Křižovatka u Prioru. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - 54 tisíc metrů čtverečných nového povrchu, nové vodorovné dopravní značení, lepší parkování. Hlavní mostecká třída Budovatelů prošla obnovou.

V několika etapách se postupně pracovalo od stovek k Prioru, od dopravního podniku směrem k Centralu i v nejvytíženější části mezi Centralem a Priorem. Jde o jednu z nejdůležitějších letošních investic ve městě.

„Investiční akce stála více než 47 milionů korun a výsledek, který dneska vidíme, je velice dobrý,“ říká náměstek primátora Marek Hrvol a dodává, že je rád, že město pouze neobnovilo povrch třídy Budovatelů, ale i vodorovné dopravní značení, díky kterému bylo vytvořeno více než 120 parkovacích míst.

Foto

Video

https://www.youtube.com/watch?v=FE0of3Alqs4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru