Serie A - souhrn 6. kola

31.10.2020, 17:06, aktualizováno 02.11.2020, 22:49
Komentáře a souhrny
Antonín Barák (© AFP)
AC Milán vyhrál na hřišti Udinese a zůstává na čele tabulky před Sassuolem, které zvítězilo v Neapoli. Juventus naplnil úlohu favorita proti Spezii, naopak Inter Milán se rozešel nerozhodně s Parmou. AS Řím si poradil s Fiorentinou a další tři body získala rovněž Atalanta. Janovské derby vítěze nepoznalo. Hellas porazil doma Benevento i díky dvěma trefám Baráka.

Hellas Verona - Benevento Calcio 3:1

02.11.2020 20:45

Góly: 17. Antonín Barák, 63. Antonín Barák, 77. Darko Lazović - 56. Gianluca Lapadula

Benevento jede z Verony s prázdnou. Domácí Hellas si s ním poradil poměrně jasně a bere tři body. O ty se mu z velké části postaral Antonín Barák coby autor dvou branek domácích.

Hellas vstoupil do utkání s nováčkem ligy naprosto výtečně a už po sedmnácti minutách se mu povedlo demonstrovat svoji převahu gólem. Ránu Lazoviće z volného přímého kopu sice obrana Čarodějek z cesty dokázala odklidit, ale o chvíli později už nereagovala dostatečně. Kalinić skvěle zpracoval a rozehrál míč na Zaccagniho, který obešel na straně protihráče a před bránou hledal spoluhráče. Tím byl Antonín Barák, který elegantně tečoval míč před Montipem.

Benevento ale ukázalo, že se nehodlá vzdát a o deset minut později jen těsně promarnilo obrovskou šanci. Roberto Insigne dostal krásný pas do vápna a stačil ještě lobovat brankáře Silvestriho. Jenže ten na poslední chvíli vymrštil svou ruku a míč v cestě do sítě zpomalil. Pár minut před koncem první půle se do šance pozvolna dostával Zaccagni, který nakonec zamířil pod břevno. Brankář Montipò ale míč naštěstí vyrazil.

Závěr první půle ozdobila šance Roberta Insigneho, který si naběhl do vápna na centr od Letizii a hlavičkoval jej šikovně jen těsně vedle. Obdobně se do míče položil také Lapadula, jenže i ve 48. minutě zůstal stav stejný. Pohotový Silvestri totiž míč skryl do náruče. Beneventu se ale nakonec povedlo překonat Silvestriho. V 56. minutě totiž Caprari obešel protihráče a našel Gianlucu Lapadulu, který už si před bránou poradil - 1:1.

Jenže Hellas reagoval i na tenhle problém. Dimarco v 63. minutě potáhl akci po křídle, našel u vápna Antonína Baráka a český reprezentant zvolil šajtli. Vyšla mu parádně a vymetl s ní roh brány. Benevento navíc o pár minut později přišlo o vykartovaného Caprariho, což bylo velké oslabení. Aby toho nebylo málo, tak v 77. minutě podnikl Dimarco další skvělý sprint zakončený centrem. Našel nakonec Lazoviće, kterého naopak nikdo z hostí nehlídal, takže mu stačilo pořádně zamířit.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Janov CFC 1:1

01.11.2020 20:45

Góly: 23. Jakub Jankto - 28. Gianluca Scamacca

Derby della Lanterna, čili janovské derby mezi Sampdorií a CFC, skončilo remízou 1:1. Obě branky padly do poločasu a tu do sítě Grifonů měl na svědomí Jakub Jankto. Sampdoria se z vedení radovala krátce, o pět minut později vyrovnal Gianluca Scamacca.

Derby nemá favorita a tentokrát se to opravdu potvrdilo, byť v lepší formě se před utkáním nacházela Sampdoria. Námořníci také jako první udeřili. Ve 24. minutě si Jakub Jankto navedl balón na levačku a kousek za hranicí pokutového území parádně vypálil k tyči. Grifoni okamžitě převzali iniciaitvu a výsledkem bylo rychlé vyrovnání. Pět minut po Janktově brance nejprve vyrazil Zapatovu hlavičku Audero a za chvíli si Sampdoria nepohlídala ofsajd, takže Gianluca Scamacca mohl vyrovnat na 1:1.

Bohužel po vyrovnání tempo hry opadlo a do konce prvního poločasu nebyla k vidění jediná vážnější příležitost. Na předvedené hře obou celku byla vidět důležitost utkání i velká rivalita. Sampdoria byla po pauze o něco aktivnější, ale Grifoni výtečně bránili. V 72. minutě mohli Námořníci vstřelit druhý gól, ale v obrovské šanci selhal Bereszýnski. Celá akce začala u Baldého Keity, který protáhl Perina přízemní ranou k tyči, Bereszýnski se následně dostal k dorážce a branku nepochopitelně přestřelil.

Zároveň zahodil poslední šanci zápasu, protože Sampdoria a ani Janov si další nevytvořily. Janovské derby skončilo zaslouženou remízou, ale zatímco Sampdoria natáhla svojí neporazitelnost, Janov se nadále výsledkově trápí.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Sassuolo 0:2

01.11.2020 18:00

Góly: 59. Manuel Locatelli (pen.), 90+5. Maxime Lopez

Sassuolo se postaralo o překvapení kola, když si poradilo s domácí Neapolí, jinak celkem suverénním celkem. Ne snad, že by Partenopei neměli šance, ale Sassuolo opět ukázalo, jak smrtící a ryze efektivní umí být.

Neapol se přitom se soupeřem moc nemazala a od prvních minut mu dávala jasně najevo, kdo že je tu pánem. Ve 4. minutě se k míči dostal Dries Mertens, který obešel prvního protihráče a zakončil jen těsně vedle tyče. Dobrý den si obrana Sassuola nevybrala ani v 11. minutě, když jinak velezkušený brankář Consigli namazal míč přímo nejblíže stojícímu útočníkovi Osimhenovi. Následně si ale napravil reputaci, když mladého útočníka skvěle vychytal.

Osimhen se vůbec hodně staral Consiglimu a mužům před ním o zábavné odpoledne. Jeho rány ale nenacházely potřebný cíl, pokaždé jim chybělo pár centimetrů. Consigli si následně poradil i s Politanem, kterého si Neapol vytáhla právě ze Sassuola. Tentokrát však stál mladý útočník na špatné straně.

V ojedinělé šanci první půle z pohledu Sassuola se ocitl Jeremie Boga, který ale zajímavoiu ránou zpoza vápna Ospinu nepřekonal. Zkušený brankář vyškrábl jeho ránu nad. Druhou půli začal nejlépe domácí celek. Osimhen si počkal na přiťuknutí od Hysaje a stihl míč dřív než Consigli, jenže hlavičkoval nad.

O pár minut později ale udeřilo Sassuolo. Raspadori se hnal za míčem do vápna, kde jej podkopl Di Lorenzo. Sudí po pokynu od VARu reagoval nařízením penalty a tu s velkým přehledem proměnil Manuel Locatelli.

Po krásném pasu od Politana na druhé straně minul ve vyložené šanci Mertens a Neapol za to pykala. Nejprve Manolas docílil gólu z ofsajdu, pak se Osimhen pokusil vymodlit si penaltu a hned z protiútoku se ukázal Maxime López. Ten si ve vápně položil Manolase, prošel mezi dalšími dvěma obránci a pak elegantně zakončil mimo dosah brankáře Consigliho!

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 2:0

01.11.2020 18:00

Góly: 12. Leonardo Spinazzola, 70. Pedro

Římané ovládli utkání s Fiorentinou a dokázali si připsat další důležité body. Vlkům k tomu stačily branky Spinazzoly s Pedrem, oba hráči si rozdělili své úlovky do obou poločasů. Fialky naopak dnes herně i výsledkově zklamaly.

Fialky velmi často sehrávají s římskými Vlky velmi atraktivní, gólově bohaté duely plné emocí. Dnes tomu nebylo jinak. Celý souboj byl okořeněn ještě národnostním střetem dvou souputníků, neboť oba kluby vlastní americký majitel. Hosté se snažili překvapit favorita utkání a málem se jim to povedlo prostřednictvím velkého talentu italské kopané, Gaetana Castrovilliho. Ve druhé minutě pálil těsně vedle tyče, o minutu později se uvolnil v šestnáctce a nebýt Spinazzoly, tak by jeho zakončení dost možná putovalo do sítě AS.

Právě díky mladému obránci se Římané dostali do vedení. První střela na branku a první gól. Odkop brankáře Miranteho našel právě nabíhajícího Spinazzolu, který využil otevřený prostor v obraně Violy ke sprintu. Chtěl ještě poslat míč na nabíhajícího spoluhráče, ale díky obráncově teči se k němu míč vrátil. Spinazzola zasekl balon a poslal jej nechytatelně na bližší tyč!

AS bylo jasně lepším týmem, ale pálilo své šance. Džeko po pasu Pellegriniho stehnem zakončil nad, Pedro o chvíli později poslal míč těsně nad bránu. Další hlavičku bosenského kanonýra po Pellegriniho brilantním centru musel brankář Bartłomiej Drągowski vyrážet s vypětím sil. Fialky se za prvních 45 minut netrefily mezi tři tyče AS ani jednou.

Giallorossi se dožadovali pískání penalty v 52. minutě po souboji Cácerese s Pellegrinim, ale sudí odmítl. AS dál tlačilo. Mchitarjanova rána se otřela jen o boční síť. V 70. minutě už to AS vyšlo. Edin Džeko rozehrál rychlý kontr do strany na Mchitarjana, který ještě lepším pasem našel na vzdálenější tyči nabíhajícího Pedra. Pro něj už bylo snadné dopravit míč do sítě, čímž pojistil vedení Vlků.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Juventus FC 1:4

01.11.2020 15:00

Góly: 32. Tommaso Pobega - 14. Álvaro Morata, 59. Cristiano Ronaldo, 67. Adrien Rabiot, 76. Cristiano Ronaldo (pen.)

Juventus přivítal do svých řad uzdraveného Cristiana Ronalda a hvězdný Portugalec byl při chuti. Spezii pomohl porazit dvěma góly při celkovém vítězství 4:1. Nutno podotknout, že Juventus byl po většinu zápasu lepším týmem a tři body si odváží zaslouženě.

Andrea Pirlo s nasazením Ronalda počkal, v základu dostali příležitost Morata, Chiesa a Dybala. Juventus byl od začátku výrazně lepším týmem a bylo otázkou času, kdy se poprvé střelecky prosadí. Vyšlo to ve 14. minutě, kdy Danilo kolmicí vysunul McKennieho a Álvaro Morata po další přihrávce zakončoval do prázdné branky. Juventus navíc pokračoval ve snažení a o chvíli později vlétl do šestnáctky Federico Chiesa, naštěstí pro domácí minul tyčku. Ve 24. minutě přišla poměrně komická situace, Álvaro Morata totiž vstřelil další gól, ale z ofsajdu.

Spezia byla pod konzistentním tlakem, přesto dokázala jako blesk z čistého nebe srovnat na 1:1. Bartolomei odvedl dobrou práci, když místo střely našel lépe postaveného Tommasa Pobegu, jehož tečovaná střela skončila za Buffonovými zády. Juve si chtělo vzít co nejrychleji vedení zpátky, ale do větší šance se dostalo až před koncem poločasu. Přihrávku Moraty užuž zakončoval do prázdné branky McKennie, ovšem na poslední chvíli vypíchl balón na rohový kop obránce Chabot. Spezia hrála po prvním poločase s Juventusem 1:1 víceméně velkou měrou štěstí.

Ve druhém dějství očekávala nápor "Staré dámy" a připravila se na něj. Hosté si v počátečních minutách nevěděli rady a v 56. minutě se Pirlo rozhodl pro nasazení Cristiana Ronalda. Tah to byl klíčový, protože Ronaldo hned tři minuty po svém nástupu vstřelil vítězný gól. Álvaro Morata mu adresoval naprosto přesnou přihrávku, Ronaldo se pak zbavil brankáře a střelou do prázdné zakončil. Spezia mohla znovu odpovědět, ale Buffon předvedl proti Chabotovi skvělý zákrok. Jeho hlavičku po rohovém kopu fantasticky vyrazil a následná dorážka Agudela už byla z ofsajdu.

V 67. minutě přišel další pas do otevřené obrany Spezia a tentokrát zakončoval Adrien Rabiot. Spezia si vytvořila ještě jednu možnost, ale střelu Faríase zablokoval těsně před Buffonem Demiral. Juventus definitivně rozhodl o výhře čtvrthodinu před koncem, kdy sudí Abisso odpískal pokutový kop za faul Bartolomeie na Chiesu. K puntíku se pak postavil Ronaldo a svým druhým gólem dal výsledku finální podobu.

Více informací k zápasu

Turín FC - SS Lazio 3:4

01.11.2020 15:00

Góly: 19. Bremer, 24. Andrea Belotti (pen.), 87. Saša Lukić - 15. Andreas Pereira, 49. Sergej Milinković-Savić, 90+5. Ciro Immobile (pen.), 90+8. Felipe Caicedo

Neuvěřitelné odpoledne se událo v Turíně. Domácí Granata vedla nad Laziem ještě v páté minutě nastavení, ovšem bod nakonec nemá ani jeden. Cože se to nakonec přihodilo? Lazio nejprve proměnilo penaltu a ještě v osmé minutě nastavení strhlo vítězství na svojí stranu. Byl u toho i Ciro Immobile, autor vyrovnávací trefy.

Kolem Cira Immobileho byl mediálně opět velký ruch. Aby také ne, když mu právě někdejší turínské angažmá vyneslo přestup do zahraničí. I když to v Bundeslize respektive ve španělské nejvyšší soutěži nedopadlo, jeho návrat na Apeninský poloostrov byl pro Lazio požehnáním.

Ale k samotné hře. Lazio bylo mírnějším favoritem a tuto roli začalo bez ostychu naplňovat v 15. minutě zápasu. Muriqi doběhl balón, přenesl ho k nohám Patrica, který ještě posunul na lépe postaveného Andrease Pereiru a jeho rána k tyči znamenala vedení. Turín měl o čtyři minuty později na kopačce srovnání, po individuální akci zakončoval zblízka Linetty a Reina výtečně zasáhl. Turínští ale zahrávali rohový kop a z něho udeřilo. Gleison Bremer zůstal ve vápně nepokrytý a když k němu doletěl balón, hlavou srovnal na 1:1. A světe div se, ani tento výsledek neměl dlouhého trvání. Ve 24. minutě fauloval Pereira pronikajícího Belottiho a sudí odpískal pokutový kop. Andrea Belotti střelou doprostřed překonal Reinu a Turín vedl 2:1. Hra se po Belottiho gólu přeci jenom uklidnila a do konce poločasu už žádný z týmů neměl vyloženou šanci.

S gólovými hody ale ještě nebyl konec. Hned na začátku druhého poločasu se přihlásilo o slovo Lazio a Sergej Milinković-Savić z volného přímého kopu vyrovnal na 2:2. V 56. minutě odmítla Granata vedení, protože to co spálil Simone Verdi obletí různé silvestrovské sestřihy. Belotti mu poslal přihrávku do prázdné branky, ale Verdi trefil tyčku. Je tedy pravda, že všechno bylo ve velké rychlosti, ale na této úrovni by se podobné šance měly dávat. Na druhé straně zase neuspěl se svojí střelou Akpa-Akpro.

Poměrně dlouho to pak vypadalo na konečnou remízu, ale v 87. minutě výrazně přiblížil Turín ke třem bodům Saša Lukić. Ten nejprve obral při napadání Hoedta a pak měl ve vápně tolik prostoru, že si stačilo navést balón do výhodné pozice a zakončit. Málokdo na domácí lavičce věřil, že by Turín mohl vítězství ztratit.

V závěru se na Olympijském stadionu v Turíně začali dít věci. V nastavení zahrál ve vápně rukou N'Koulou, což dlouhé minuty zkoumal VAR i samotný rozhodčí a Laziu dal za pravdu. Ciro Immobile srovnal na 3:3 a to ještě nebylo všechno. V poslední možné šanci obrana Turína neodkopla balón, Felipe Caicedo se ve skrumáži nejlépe zorientoval a vpádu vstřelil vítězný gól. Obrovská radost Lazia a naopak obrovská smůla pro Turín.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán 1:2

01.11.2020 12:30

Góly: 48. Rodrigo De Paul (pen.) - 18. Franck Kessié, 83. Zlatan Ibrahimović

Nestárnoucí Zlatana Ibrahimović se nejvýrazněji podepsal pod důležitým vítězstvím 2:1 na hřišti Udinese, po kterém Rossoneri zůstávají v čele tabulky Serie A. Švédský útočník nejprve asistoval u gólu Kessiého a sedm minut před koncem střelou přes hlavou rozhodl o konečném vítězství.

Hostující trenér Stefano Pioli dobře věděl, že v Udine to budou mít jeho svěřenci neobyčejně složité a jeho slova se potvrdila. I když domácí nezačali dobře, postupně byli Milánu rovnocenným soupeřem.

Luca Gotti určitě nebyl s nástupem Udinese do utkání spokojen. Zebry od úvodních minut zalezly před vlastní šestnáctku a vyčkávaly co vedoucí celek Serie A předvede. A to se nevyplatilo, po centru Bennacera, který si Ibrahimović ukázkově zpracoval, následovala jeho přihrávka na Kessiého, který práskl do balónu a s pomocí břevna nedal Mussovi šanci. Až po inkasované brance začalo Udine více hrát a nadějné přečíslení poslal Deulofeu hodně nad. Pro španělského křídelníka to byl hodně zvláštní zápas, neboť dres Milána oblékal a před touto sezonou byl znovu s odchodem k Rossoneri spojován. Udinese si žádnou další šanci v prvním poločase nevytvořilo a bez následků se obešel i střet Ibrahimoviće s Okakou, po kterém se domácí dožadovali penalty.

Sudí Di Bello tak učinil až na začátku druhého poločasu po faulu Romagnoliho na Pussetta. Rodrigo De Paul zvolil stejnou stranu kam skákal uzdravený Donnarumma, ale protože zvolil dobrou razanci, mohl se radovat z vyrovnání.

Od té doby to byla víceméně vyrovnaná partie. Udine čas od času zahrozilo z protiútoku a rozhodně nedávalo Milánu nic zadarmo. Rozhodla až situace z 83. minuty, kdy Theo Hernández poslal centr do vápna, v něm nastaly zmatky a Ibrahimović zády k brance zkusil střelu nůžkami. I když mu pořádně nesedly, balón si cestu do branky našel a z Ibrahimoviće byl znovu muž zápasu. AC Milán díky výhře 2:1 zůstane na čele Serie A i tento týden.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Cagliari Calcio 3:2

31.10.2020 20:45

Góly: 45. Musa Barrow, 52. Roberto Soriano, 56. Musa Barrow - 15. João Pedro, 47. Giovanni Simeone

Pět branek a poměrně svižné tempo bylo k vidění ne Renato Dall'Ara v Boloni. Trápící se domácí celek přivítal Cagliari, kterému se naopak daří a výsledek? Ve druhém poločase se strhla přestřelka, kterou zvládli lépe Boloňští. Dvěma góly k tomu přispěl muž zápasu Musa Barrow.

Oba celky se v úvodu spíše zastřelovaly a zatímco João Pedro protáhl Skorupskiho, na druhé straně donutil Cragna k zákroku Musa Barrow. změnu skóre přinesla až 15. minuta. Cagliari předvedlo pěkný přechod do útoku na jeden dotek a po centru Sottila se prosadil na bližší tyči João Pedro. Cagliari bylo do té doby i silnější na balónu a v zápase zaslouženě vedlo.

Boloňa však okamžitě přidala plyn a držení balónu převážela na svojí stranu. Po půlhodině hry pak přitlačila Cagliari k jeho šestnáctce, jenže Soriano ani Palacio si na své nepřišli. Domácí se dočkali až těsně před přestávkou. Musa Barrow si ve vápně navedl balón ke střele a trefil to naprosto parádně do pravého horního rohu.

Remíza vydržela tak akorát přes přestávku, protože hned ve 46. minutě šlo Cagliari opětovně do vedení. João Pedro nasadil Danilovi jesličky, Zappa se pak zbavil kličkou Svanberga a celé dílo dokonal Giovanni Simeone. Byla to opravdu lahůdková akce hodná opakování. Sardiňané se z vedení dlouho neradovali. Roberto Soriano natáhl ze střední vzdálenosti a Cragno na jeho pokus nedosáhl.

Když pak o čtyři minuty později znovu neomylně napřáhl Musa Barrow, bylo všechno jinak. Boloňa otočila vývoj utkání na svojí stranu a dotahovat museli hosté. Boloňa se vedoucí brankou dostala do laufu a měla i další příležitosti odskočit. Cagliari několikrát podržel brankář Cragno a dobře si vedl i Skorupski. Důležité je, že se Sardiňanům vyrovnat nepodařilo a z Boloni odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Parma Calcio 2:2

31.10.2020 18:00

Góly: 64. Marcelo Brozović, 90+2. Ivan Perišić - 46. Gervinho, 62. Gervinho

Už víc jak sedm let čekají fotbalisté Interu Milán na domácí vítězství proti Parmě. Nedočkali se ho ani tentokrát, přestože byli v roli velkého favorita. Nerazzurri se dostali do nesnází ve druhém poločase a po hodině hry už prohrávali díky Gervinhovi o dva góly. Následně sice snížil Brožović, ale pak to dlouho vypadalo, že si Ducali senzační výsledek pohlídají. Nestalo se tak. Porážku Interu odvrátil ve druhé minutě nastavení Ivan Perišić.

Není to před blížícím se duelem s Realem Madrid dobrá zpráva. Antonio Conte chtěl smolnou domácí sérii proti Parmě zlomit, ale jeho svěřenci nepředvedli optimální výkon. Mimochodem už poněkolikáté v právě probíhající sezoně. Zklamání pociťuje i Parma, která vedla ještě v nastaveném čase a musela se spokojit s remízou. Před samotným utkáním by jí ale hosté brali.

Parma začala na San Siru nebojácně a v její první příležitosti neuspěl po Gervinhově průniku Cornelius. Pochvalu také zaslouží pozorný a pohotový Handanović. Bohužel to byla jediná výrazná šance prvního poločasu. Inter se pak dostal asi dvakrát ke střele, ale nic nebezpečného to nebylo.

S takovou hrou nemohl Inter v žádném případě uspět a ještě k tomu, když na začátku druhého poločasu rychle inkasoval. Hernani načasoval svůj pas za obranu Nerazzurri precizně a Gervinho už věděl, co má dělat, bez přípravy levou nohou neomylně zakončil. Interu trvala odpověď zhruba šest minut, ovšem vstřelená branka z důvodu ofsajdového postavení neplatila. Inter ale žádnou další aktivitu nevyvíjel a po hodině hry už prohrával o dva góly. Gervinho opět našel skulinku mezi dvěma stopery, tam mu adresoval přihrávku Inglese a výsledek byl stejný jako v prvním případě.

Z dvoubrankového náskoku se Parma neradovala dlouho. Inter z následné akce okamžitě snížil, levačkou přesně k tyči se trefil Marcelo Brožović. Milánský velkoklub měl na vyrovnání dostatek času, ale herně mu to dál nešlo. Parma neměla se záchytem útočných akcí problémy a v jednu chvíli se zdálo, že si ze San Sira odveze vítězství. Inter však spasil ve druhé minutě další Chorvat - Ivan Perišić. Kolarov poslal do vápna vynikající centr a netradiční hlavičkář Perišić ho usměrnil za Sepeho záda. Inter tak remizoval s Parmou 2:2 a to rozhodně nelze považovat za úspěch.

Více informací k zápasu

FC Crotone - Atalanta Bergamo 1:2

31.10.2020 15:00

Góly: 40. Simy - 26. Luis Muriel, 38. Luis Muriel

Po dvou ligových porážkách Atalanta zabrala a v Crotone zvítězila dle očekávání 2:1. Určitě to pro Gasperiniho družinu nebylo jednoduché utkání, ale vzhledem k větší aktivitě šlo o vítězství zasloužené. Všechny góly padly už v prvním poločase a na dvě trefy Luise Muriela zareagoval jediným gólem Simeon Nwankwo.

Atalanta si dobře uvědomovala, že případná třetí porážka v řadě by už mohla znamenat problém, proto do utkání vstoupila velmi aktivně. Už po deseti minutách měl Luis Muriel dvě čisté gólovky, které však ani v jednom případě brankou neskončily. V prvním případě minul branku, ve druhém vyrážel na rohový kop Alex Cordaz. Poté aktivita hostí lehce pominula, ale ve 27. minutě obrana Crotone nezabránila prvnímu gólu. Luis Muriel se po předchozí dobré kombinaci obtočil kolem svého strážce a chladnokrevně zakončil! Vedoucí branka Atalantu hodně nabudila a Crotone následně přežilo řadu šancí, než ve 39. minutě podruhé inkasovalo. Luis Muriel si ve vápně opět převzal přihrávku a balón naprosto bez chybně uklidil na přední tyč. Dvougólový náskok vydržel hostům jen chviličku. Simeon Nwankwo se ve vápně dostal k balónu a také střílel přesně.

Crotone tedy před koncem poločasu vykřesalo naději a po změně stran chtělo vyrovnat. Atalanta vzala v potaz i Ligu mistrů a o poločase stáhla dvougólového Muriela i Alejandra Gomeze. Druhé dějství už tolik brankových příležitostí nepřineslo. Po hodině hry zkoušeli domácí reklamovat pokutový kop po střetu Freulera s Nwankwem, ale sudí se rozhodl nepískat. Další možnost už Crotone nemělo a protože za Atalantu se střelecky nedařilo Duvánu Zapatovi, stav 2:1 ve prospěch Bergamaschi už se nezměnil. Atalanta veze z Crotone tři body a naopak domácí si na ně musí ještě počkat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán651014:516
2.US Sassuolo642018:914
3.Juventus FC633014:512
4.Atalanta Bergamo640217:1312
5.SSC Neapol640214:711
6.Inter Milán632115:1011
7.Hellas Verona63218:311
8.AS Řím632113:1011
9.UC Sampdoria631211:910
10.SS Lazio631210:1210
11.ACF Fiorentina621310:127
12.Cagliari Calcio621312:157
13.Bologna FC620411:126
14.Benevento Calcio620410:176
15.Parma Calcio61238:135
16.Janov CFC51225:105
17.Spezia Calcio61238:155
18.Udinese Calcio61056:113
19.Turín FC501410:151
20.FC Crotone60156:171
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (103)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neskutečný haluzáci, merďáci

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Hrůzostrašné. Ostuda.

Rok co rok je to pořád dokola, ten tým je složený špatně, akutně chybí kvalita, chybí dravost. Všichni na světě to vidí, všichni to ví, ale vedení je mimo a není schopno postavit konkurenceschopný kádr. A i kdyby, tak trenér bdue paličatý a stavět pořád to svoje, co nefunguje. Jeho reakce na soupeře, na střídání, absolutně žádná kreativita ten tým přizpůsobit vítězství, to opravdu nemá hodnotu 12 mega.

Sezóna je sice na začátku, ale všem je jasné, jak opět dopadne. Je to další ztracený rok a přecejen je třeba to brát tak, jak to je, my to neovlivníme, Si tady nebudu každý zápas dělat nervy, ano všichni chceme titul, ale ten je v nedohlednu na několik let dopředu a je třeba si opravdu uvědomit, že jsme tým max na boj o LM. Debaty o titulu jsou absolutní scifi.

Za Conteho jsem byl rád, věřil jsem, že to dá dokupy a nakopne to. Aspoň ta LM je určitá stabilita z hlediska financí, i když se jedná jen o skupinu. Nicméně mě štve, že to v létě klaplo a domluvili se na pokračování. Což se velice brzy ukázalo, jaká chyba to byla.

Reagovat
Yanek

Ztrácet budou všichni, ještě se to otočí uvidíš. Conte ty hráče nenechá flákat. To jestli máte koncepci je už jiná debata...

Reagovat
Nuno čomes

Někdo se najde, kdo ztrácet nebude. Nemůžou všichni, ať je situace jaká je. Já se na to vždy dívám reálně a ne přes růžové brýle.. A ta kvalita tam chybí strašně moc. To je neoddiskutovatelné. Ten střed zálohy, Barella jediný. Zbytek jsou prostě jen jména a hráči za zenitem. To je největší problém.

Flákat je možná nenechá, ale v těch zápasech to není vůbec vidět.. Navíc u něj se koncepce ani očekávat nedá.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Yanek

?

Reagovat
Recoba Inter

Samozřejmě, že budou všichni ztrácet, otázka je však kolik kdo ztratí. Takový Milan nemusí ztrácet příliš bodů v porovnání třeba se Sassuolem, kde nějaké body půjdou skoro stoprocentně. Inter má ale poměrně nevyvážený tým a když nějaké posty jsou buď indisponovány nebo nemají svůj den, tak je zkrátka problém. A na tento problém nemá vůbec žádný vliv fakt, jestli např. Sassuolo ztratí o pár bodů navíc nebo namíň... vše ostatní jsou jen řeči kolem, nezlob se na mě. A Conte už na to nemá tak velký vliv když si v létě tým připravil ve spolupráci s našim vedením, jemně řečeno zle. Teď se čeká hlavně na leden, jestli s tím půjde vůbec něco udělat a ze situace něco vytěžit. To jak píšeš, že Conte nenechá hráče flákat, je sice hezké a fajn, ale oproti původním ambicím a skvělé úvodní koncepci (ze 2019) je boj max o 4. místo dopředu velkým zklamáním. Ale neříkám, že je vše ztraceno. Akorát ten návrat na špici o který jsme tak usilovali v minulé sezóně se může na nějakou dobu odložit. Ostatní problémy kolem pandemie a financí v italském fotbale tomu totiž taky zrovna nepřinesou. Já bych to bral s větší rezervou.

Reagovat
Yanek

Napsal jsi toho hodně, ale vlastně vůbec nic. Já jsem se bavil o týmech, které mají reálné ambice bojovat o Scudetto na základě zkušeností a úspěchů. Sassuolo tam určitě nepatří.

Neapol (nekonzistence), Juventus (hledání identity) i Inter (nekoncepční nákupy) mají jakožto hlavní favoriti svých problémů dost a v sezoně se to ukáže ještě mnohokrát, to byla pointa mého původního příspěvku.

Reagovat
Recoba Inter

"Napsal jsi toho hodně, ale vlastně vůbec nic." Už tady bych se pozastavil nad tím, jak interpretuješ svoje myšlenky. Já reagoval na tvoje mastičkování čoméze kdy poukazoval na nedostatky, na co si ho uklidňoval stylem, ať si z toho nic nedělá a že ztrácet budou všichni, jako by to mělo znamenat, že náš boj o titul neskončil. Tady jsem se ti opovážil oponovat s tím, že my o ten titul vůbec nehrajem a tudíž nechápu proč jsi hned agresivní. Proč jsem tam uvedl Sassuolo... protože i to Sassuolo je v tabulce nad námi. Co je mi po tom, že oni o titul hrát nebudou? Chápeš co jsem vůbec myslel tím svým komentářem? Co jsou zkušenosti Interu, že někdy před x lety vyhrával tituly oproti vítězné mentalitě AC Milán, která trvá? Ty tebou zmiňované "zkušenosti" jsou někde v archivech, ne na hřišti. Juventus možná byl favorit, ale s Pirlem to nebyla sázka na jistotu, všichni to ví a pokud o nich píšeš jako o favoritech i nadále, tak nevím co na to tvoje svědomí či možná inteligence. Neapol a Roma jsou smolaři, kteří si titul prohrají nějakýma kontumačníma prohrama. V téhle době nejsou favoriti, jen vítězové.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Jajinek

Když nedáte 3x!!! hlavičku z malýho vápna, tak se není čemu divit, že nevyhrajete. Jinak obrana a náběhy útočníků soupeře, to je letos kapitola sama pro sebe. Naprosto nechápu, jak je možné, že ta obranná trojka tak katastrofálně nefunguje. Pokud bude Lukako déle mimo a Lautaro se nějak neprobere, možná závod o titul skončí dřív, než začne.

Reagovat
shafto

Ja tak trochu nechapem ten hate na Conteho. Okay, striedania boli zvlastne ale priniesli 2 goly..

Keby vcera Inter vyhral 5:2, pisali by ste to iste? Pretoze to, ze nepremenia uplne jasne sance, plus tie centimetrove hlavicky mimo brany, nie je Conteho chyba. Sance boli na 2 zapasy minimalne, proste smola, demencia niektorych hracov..

Treba si taktiez uvedomit, ze Inter doma s Parmou nevyhral 7 rokov..

Samozrejme, Perisic, Gaglia nemaju co robit v zaklade, s tym suhlasim a rovnako tie Gervinhove goly su chyba Conteho.. Zabudli ste ale na poslednych 10 rokov?

Inter hra momentalne najdominantnejsi futbal za posledne roky, sance su, rovnako, ako proti Sachtaru, Monchenu..

Plus chyba Lukaku, na ktorom je cely system nesmierne zavisly a vcera to bolo vidiet. Lautaro nepodrzi loptu a spadne pri kazdom kontakte, Perisic je uplne marny a Pinamonti zbrkly..

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Posledních 4 nebo 5 zápasů nevyhrál. To je jako v pořádku?

Reagovat
JozefJ

To je pravda že posledné zápasy sa nevyhrali. Nebudem obhajovať Conteho ,ale ak hráči na ihrisku nedokážu z vyložených šancí dať gól tak vyhrať sa nedá a to môže byť tréner hocikto on za nich tie góly nedá . A ako sa vraví aj škaredý gól je gól . Podľa mňa by mohli viac strieľať na bránu aj z poza 16tky ,darmo mužstvo bude tlačiť mať prevahu celý zápas ak nevystreli , nedá gól tak sa nevyhra

Forza INTER

Reagovat
Shevchenko

Fotka To je neuvěřitelný hráč, dovedu si představit, že kdyby nehrál, tak jsou všichni poloviční a plácáme se někde ve středu tabulky. Král

Reagovat
pantondavo

Fotka dobrá, ve skutečnosti to tak hezký nebylo

Reagovat
maras93

Taky si myslím.

Reagovat
10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
stuff

Reagovat
djwenca

Jakto, že ten Zlatanův gól uznal? Vždyť mu málem ukopnul hlavu

Reagovat
Kincl

Nevadí :D

Reagovat
protiproudu

Ten s tou hlavou tam byl pozdě.

Reagovat
dave30

https://www.livesport.cz/zapas/Cn0ZM16h/#video

Posouvej si vteřinu 10 a 11 pěkně po desetinkách. Ten hráč brzdí a padá mu pod nohy, aby mu neukopl hlavu.

Reagovat
bobis21

Vím že s tebou nemá cenu diskutovat, ale když zvedal tu nohu tak u něj soupeř vůbec nebyl. Sprintoval jeho směrem, takže se k němu pak dostal, ale iniciátorem toho "setkání" byl ten bránící hráč. Proto to nebylo vyhodnoceno jako faul.

Reagovat
dave30

Ale, ne. V pohodě budeme diskutovat (jsem někdy tvrdohlavý, uznávám). Nicméně ... iniciátorem toho "setkání" byl ten bránící hráč... To si musím zapamatovat.

Reagovat
dave30

Něco jako bys řekl, to nebylo podražení, on mu do té nohy vrazil...

Reagovat
bobis21

Ne. Je to úplně něco jiného. Ale už u diskuze vedle je jasné že chápání není tvá silná stránka.

Reagovat
dave30

Ale no tak. Tento argumen tě není hoden...

Reagovat
bobis21

Dobře, zkusím to tak ať to pochopíš. Když zaparkuji auto a ty do něj pak nabouráš, je to moje chyba? I kdybych parkovat kde nemám, pořád jsi to ty kdo naboural. Byl tam o hodně dříve než obránce.

Reagovat
dave30

Myslím, že jsem alespoň průměrně chápající člověk (ale možná si fandím), nicméně Ibra byl zaparkovaný? On se vůbec nehýbal a ten balon mu spadl na nohu náhodou? Pokud ne, tak to srovnání lehce pokulhává. Opravdu sis ten záznam pomalu rozfázoval (popravdě)? Hodím to sem ještě jednou. Vteřiny 10 a 11 doporučuji pěkně pomalu. 10,8 (možná 10,9) je vidět, jak intuitivně otáčí hlavu doprava a lehá Ibrovi k nohám...

Reagovat
bobis21

Takže pořád vůbec nechápeš o čem mluvím. To o čem píšeš ty vůbec není předmět toho o čem mluvím. Jak říkám, nemá to s tebou cenu...

Reagovat
dave30

Počkej, teď bez emocí. Ty srovnáváš Ibru se zaparkovaným (tedy nehybným) automobilem. To přece není fér, to by tě ani Ibra neměl rád.

Samozřejmě oba hráči byli v pohybu směrem k míči. Ibra nohou a ten obránce hlavou. Kdyby to byl Olayinka, tak má velký problém. Naštěstí pro něj u něho zvítězil pud sebezáchovy.

Ale ok, prostě platí...

Reagovat
dave30

Nicméně jak chceš. Uznali ho, tak platí...

Reagovat
dave30
Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, tohle vůbec neměli uznat!

Reagovat
dave30

Bobis to vidí jinak, ale on fandí AC...

Reagovat
dave30

Jestli toto není nebezpečná hra vysokou nohou, tak už nic.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

ten hrac sa tam smykol a uhynal az ked kopol

Reagovat
dave30

Obávám se, že nechtěl přijít o hlavu. Ale možná se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím ze nemal platiť.

Reagovat
Bakary3

rozhodci jsou z toho hrozne posrany a casto to nechaji byt.

Samozřejmě, ze to nemelo platit, protoze ten obrance do toho proste tou hlavou jit nemuze.

Reagovat
bobis21

Ten rychlý gól po pauze hru hodně ovlivnil, naštěstí tam ještě jeden spadl. Trochu jsem se bál že to neznají, ta noha byla vysoko. Ale je zase fakt že si do toho obránce naběhl sám, když ji Zlatan zvedal tak nikde poblíž nebyl...

Reagovat
Zark

Odkdy se tu davaji aktualizovane fotky a ne pet let stary?

Reagovat
Morgue

Bo před pěti lety tu nebyl Zlatan

Reagovat
Beči

Čekalo se, až se vrátí Zlatan, předtím tam nebylo koho dávat

Reagovat
Radin

Zvláštní dresy, má někdo fotku jak vypadají celkově?

Reagovat
bobis21
Reagovat
Beči

Chudák ten Morata, už ho normálně lituju

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu někdo psal Al-VAR-o

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Turin to su riadny tragedi... V 87 min. dat na 3:2 aby si v predlzeni prehral 3:4?

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kepy_FCB

tvl ten Ibrovo gól nemohl přeci platit

Reagovat
Deki

taky nechápu

Reagovat
dave30

I za mě ne.

Reagovat
LesyJePan

Prečo ako?

Reagovat
dave30

Protože kdyby mu nespadl pod nohy, tak mu ukopne hlavu.

https://www.livesport.cz/zapas/Cn0ZM16h/#video

Vteřiny 10 a 11 pěkně pomalu po desetinkách.

Reagovat
Kaka14

Lebo rozhodcovia prestali používať Var, nepoužili zase pri spornej penalte proti AC, kde Romagnoli zasiahol najskôr loptu, ani pri Zlatanovi a takisto ani pri Bonifaziho ruke v 90 minúte, kde AC malo kopať penaltu .... tak isto ako pri prechádzajúcom zápasu s AS bolo všetko bez VAR, kde sme kvôli tomu stratili body

Reagovat
Alberto Aquilani

A znova Koľko bolo tých neodpískaných penált pre AC? 5-6-7? Obom tímom odpískali po jednej blbej penalte, tým pádom vás rozhodcovia ani VAR o nič neobrali, panebože

A ja stále neviem, kde ty a Yanek vidíte ten zásah lopty od Romagnoliho - jasná penalta.

Reagovat
Kaka14

Až na to že AS malo okrem tých penalt ďalšie 3 ruky v šestnástke

https://m.milannews.it/primo-piano/l-esultanza-rabbiosa-del-parafulmine-zlatan-aia-cosi-non-var-389260

Aj v článku je napísané, že bol najskôr zásah lopty od Romagnoliho a prečo nebol použitý Var... takze toto nie je len moj pohľad

Reagovat
Alberto Aquilani

milannews

BTW, ešte aj teoreticky, keby ten Romagnoli tú loptu zasiahol (čo som nikde nevidel, ale keď to píše milannews tak to musí byť pravda ), následne zabránil útočníkovi v pohybe za loptou do šance - ako pohybom tela/stehna, tak aj následným podkopnutím. Ja fakt nechápem, o čom sa tu bavíme, ty vole, úplne jasná penalta

To tie ruky sú zas taká tá vec, kedy nepovieš B, že Kumbulla bol najprv zasiahnutý inde a až následne sa mu lopta odrazila do ruky. Že pri Manciniho sa pískal faul Ibrahimovica...

Reagovat
Yanek

Neprekvapuje me ze to nevidis, ale to je jedno. 3 body

Reagovat
Kaka14

Tak už je to jasne prečo to nevidíš, lebo používaš fotky

Ja som si pretáčal video niekoľko krát, tam je to vidno lepšie

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo som spravil printscreen z youtub videa?

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, už aj viem, kde vidíš ten Romagnoliho dotyk, ale ten na tom predsa vôbec nič nemení.

Reagovat
10

úplně jasná penalta, Pussetto si míč ještě předkopl, Romagnoli tam byl pozdě a přestože míč naprosto minimálně líznul, v žádném případě se nedá mluvit o tom, že by ho zahrál a byl to čistý zákrok

https://youtu.be/YfpxLOqQVcg?t=117

Reagovat
Kaka14

ok, nikdo sa tu nehada ci to mala byt penalta, alebo nie ..... niektori rozhodcovia prestali uplne pouzivat VAR v spornych situaciach a na to som poukazoval ... takisto ako dal Turin na konci gol proti Laziu, kde nebol VAR a gol platil a podobna situacia Lazio - Bologna, kde gol Svanberga odvolali po VAR po utocnom faule Bologne ....

Reagovat
10

"Kde nebol VAR"? Já nechápu, jak tady po 2 letech používání VARu pořád hodně lidí nechápe jeho fungování...

To, že se rozhodčí nejde podívat na monitor neznamená, že se ta situace VARem nezkoumala. U VAR sedí hlavní rozhodčí, včera tam byl Guida, on buď rozhodnutí hlavního potvrdí, nebo vyvrátí, případně při nějakých pochybnostech se rozhodčí jde podívat na monitor sám, ale to se v Itálii děje minimálně, řekl bych nejméně ze všech top lig.

Reagovat
Maritazzi

No jenže to jeho fungování je občas fakt bizár, když si vezmeš náš zápas s Milánem nebo včerejší podražení Pellegriniho. Tam přece ty lidi u VAR zakročit musí a nedokážu pochopit, proč to nedělaj.

Reagovat
10

ano, to je věc druhá...přijde mi, že jsou ty rozhodčí natolik "kolegiální" (nebo alibisti), že u těch faulů proti rozhodnutí hlavního většinou nejdou...tuhle sezonu si toho všímám docela dost

Reagovat
Yanek

Šel tam neobratně, ale první trefil balon. Určitě mi to nepřijde jako jasné rozhodnutí, ale jsem schopný uznat, že nebylo absurdní, tak jak jsem se k tomu vyjádřil původně. A tím bych to asi ukončil, tyhle diskuze mi moc přínosné nepřijdou.

Reagovat
Alberto Aquilani

normálne mi až slzička ukapla... ty si sa vložil do diskusie, kde si sa ma defacto zastal tým, že to vidíš rovnako ako ja... ak toto nie je podnet na vyriešenie izraelsko-palestínskeho konfliktu, tak už neviem

Reagovat
10

taky jsem brečel, když jsem si uvědomil, jak často s tebou poslední dobou potichu souhlasím

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola vysoka noha, ten hrac tam rychlo bezal, lebo videl, ze Ibra ide vystruhat nieco zo svojho repertoaru a proste len chcem byt v prvej rade

Reagovat
Lopiger

U hezkých nůžek je vždycky trochu víc tolerance, viz Ronaldův gól v semifinále LM dva roky zpátky nebo kdy :D

Reagovat
Müllered

Ronaldo porazil smrtící nemoc a navzdory trvalým následkům střílí dál branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi může jen tiše závidět

Reagovat
10

Loca hraje parádní zápas, ten už Sassuolo přerůstá.

Reagovat
Eldarion

jemu som najviac veril z tých mladíkov čo nedostali v AC viac priestoru alebo dôvery (Cutrone, Petagna, Cristante atď.) som rád, že sa mu darí, ale tu penaltu kopol strašne

Reagovat
10

Já mu moc nevěřil. Možná to bylo tím, jak vystřelil rychle a udělal se kolem něj ten mega hype, pak se svezl s tou bídou AC. Ale pořád mu bylo jen 20 let, teď v Sassuolu udělal ten krok nahoru. Bral bych ho hned do Juve.

Reagovat
Yzemi

v zimě okamžitě udělat vše pro jeho zisk

Reagovat
Mr.Jindros

Ofenzíva ok, ale ať Andreovi třeba najmou nějakýho asistenta specialistu na obranu, nebo nevím jak tohle dopadne. Morata zatím fenomenální.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijít tam dneska Ronaldo, tak to byla zase plichta

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz neviem, či sme hrali tak dobre, alebo Viola tak slabo. Každopádne na pohodu výkon. Keby tak hráme stále...

2.zápas so Smallingom a druhé čisté konto. Znova bezchybný výkon a vyšvihli sa dnes pri ňom aj Mancini s Ibanezom. Od nich skvelý výkon, ako vzadu tak aj smerom dopredu.

Nie sme úplne "hajlajtový" team, veľa vyložených šancí nemáme, ale je tam veľa vecí, kedy chýba "kúsok" aby to skončilo v bráne alebo aspoň čistou šancou. Z toho dôvodu si myslím, že ten team má smerom dopredu väčší gólový potenciál ako to, čo zatiaľ predvádza, ale k tomu musia dopomôcť všetci - najmä pravý wingback. Dnes od Karsdopra aspoň slušný výkon a bolo cítiť, že to pomohlo.

Pedrinho super posila

Reagovat
Maritazzi

Se Smallingem přišel klid, nechápu, že trvalo tak dlouho ho přivést zpátky. Jinak skvěle hrál i střed, Pelle tři zápasy po sobě dobrej zápas, snad mu to takhle vydrží.

Mně přijde, že nemáme do útoku moc systém, ale ta individuální kvalita od těch tří vepředu je skvělá a vždycky něco vymyslí. Proto mi hodně zatrnulo u toho faulu na Džeka, v lednu musí přijít za každou cenu ten ElSha.

Každopádně Viola hraje šílenej fotbal, na to jakej maj kádr, Spal by s nima mohl ligu ještě oživit.

Reagovat
Alberto Aquilani

To o tom nesystéme vpredu môže byť, na druhú stranu tie ich narážačky, zaťahovania Pedra a Mikiho smerom do stredu, kombinácie s ostatnými hráčmi a tým pádom celkom jednoduchý prechod do útoku mi prídu ako nacvičená vec.

Reagovat
Maritazzi

Dneska to tam připomínalo Šachtar pod Fonsecou, takže snad jo, protože útočný fáze jsem se letos bál nejvíc.

Reagovat
Largo

Reagovat
Gazdo

Mozem sa opytat ako sa javi zatial Perez? Viem ze zaciatok mal slubny ale odvtedy som aj zabudol ze tam u vas je

Reagovat
Alberto Aquilani

Je nekonzistentný. Dá super gól a pak ďalšie zápasy, na čo siahne, to posere. Ale stále mám u neho takú nádej, že keď je na ihrisku, mohlo by sa niečo stať, pretože je to bojovník a má aj celkom delovku.

Reagovat
Gazdo

Super dik

Reagovat
DelPiero137

Ked som videl predpokladanu zostavu ktora vyzerala na 4-4-2 som si povedal konecne, snad to bude lepsie hlavne smerom dozadu. Cez Livesport som checkoval vysledok a super.

Ale ked citam preview tak to asi nebola taka hitparada.

Nie som za unahlene zavery, ale dufam ze sa podari vcas zlanarit Maxa

Reagovat
smazaný uživatel

Nechejme Pirla pracovat.

Reagovat
Rothbard

Jankto

Reagovat
Melchior

Klíčovej bude Řím příští kolo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele