Drama na Bermudách! Vede Redman, ovšem jen o jedinou ránu

PGA TOUR
Drama na Bermudách! Vede Redman, ovšem jen o jedinou ránu

Turnaj Bermuda Championship vede po Moving day Američan Doc Redman. V rozmezí tří ran se ale nachází sedm golfistů a finálové kolo tak bude zřejmě velmi dramatické. 


Doc Redman znovu nevyrobil více než dvě chyby. Tentokrát zaváhal jen jednou, pětkrát upisoval a se skóre -10 se dostal do čela turnaje Bermuda Championship.

Jediný úder ztrácí americké trio Armour - Clark - Hickok. Ve hře je překvapivě také Kiradech Aphibarnrat, skóre -7 znamená dělené osmé místo.

Mezi Evropany vládnou Luke Donald a Russell Knox, skóre -5 ale neznačí, že by oba měli bojovat o titul. O další ránu zpět je Pádraig Harrington, kterému sobotní kolo vůbec nevyšlo.

Podruhé hrál pouze v paru a do finále půjde se ztrátou šesti ran. Dalším hvězdám se příliš nedaří, Hunter Mahan, Patrick Rodgers i Keith Mitchell hrají nad par hřiště, Rafa Cabrera-Bello, Tom Lewis, Lucas Bjerregaard a Brendon Todd ani neprošli cutem.

Z turnaje poté předčasně odstoupili Robert Garrigus, Pat Perez, Michael Gellerman a také Henrik Stenson, který po solidním úvodním kole za 69 úderů zahrál při úvodních devíti jamkách páteční rundy šest bogey a jedno double-bogey.