Pod Šibeníkem se proměňuje celá ulice. Přibude míst k stání a změní se i provoz
Ulice Václava Talicha. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Společnost Herkul v Mostě pracuje na rekonstrukci ulice Václava Talicha. Práce přijdou město na více než 11 milionů korun včetně daně z přidané hodnoty.

Při opravách ulice dojde ke zlepšení více než dvou stovek parkovacích stání. Dojde k navýšení počtu míst o tři desítky. Silnice dostane nový povrch, stejně jako chodníky. Myslí se i na veřejné osvětlení.

Provedeno bude také nové dopravní značení a rekonstrukce kontejnerových stání při použití polopodzemních kontejnerů. Díky úpravě všech přechodů pro chodce zde bude provoz pro chodce bezpečnější.

Projekt řeší mimo jiné úpravy vedení silničního provozu se zavedením obousměrného provozu v části komunikace u bloku 513 do ulice Jaroslava Ježka a částečně také z ulice Jana Kubelíka, tedy podél bloku

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru