Ve třech letech se objevily první hudební náznaky, prozradil finalista pěvecké show Julián Záhorovský

Julián si zamiloval hudbu už dítě
Julián si zamiloval hudbu už dítě
Foto: Archiv Juliána Záhorovského
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 1. 11. 2020

Když se Julián Záhorovský (35) objevil coby finalista v historicky první řadě nejslavnější pěvecké show, tisíce fanynek mu klečely u nohou. Šlo mu zpívání, měl charisma a hlavně na ně zapůsobil jeho velmi příjemný vzhled. Sympatický zpěvák se pro ŽivotvČesku.cz pochlubil snímkem, na němž mu jsou tři roky a tehdy se u něj objevily první náznaky, že hudba by ho jednou mohla živit.

"Pokud jde o hudbu, tak myslím, že okolo těch tří let to začalo. Našel jsem nějaký směr, hudba mě zajímala," řekl pro ŽivotvČesku.cz dnes už zkušený zpěvák, který má za sebou stovky hudebních vystoupení.

Julián zavzpomínal na dětství, v němž se hudebně vyvíjel. "Hudbě jsem se plně začal věnovat na základní škole, ve druhé třídě jsem ovládal hru na piano, následně k tomu přidal hru na flétnu a následně kytaru, která mi zůstala dodnes," zdůraznil Julián, který se proslavil až účastí v SuperStar.

Zpěvák se nikdy neřadil k lidem, kteří jsou obklopeni skandály, vždy byl spíše přemýšlivý a uměl dopředu vyvodit důsledky svého jednání.

"V dětství jsem byl spíše klidné dítě, což mi zůstalo i do dospělosti. Ale vím, že jsem se vyhýbal věcem, které jsem uznal za nebezpečné, a to ve smyslu, že když jsme třeba sáňkovali z kopce a mně se to víc rozjelo, tak jsem v obavách seskočil, abych si nenatlouk," dodal zpěvák, který dnes ke svým pěveckým aktivitám zároveň vyučuje nejmenší hru na kytaru.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.