Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový pár Jan Kříž a Marie Křížová se před pár měsíci přestěhovali do nového domu za Prahou. Stihli to ještě před narozením jejich druhého dítěte. K synovi Filipovi Janovi na začátku října přibyla sestřička Anna Marie.

"Ještě si hledáme společný rytmus, ale máme na to teď dost času. A malý je ze ségry nadšený," svěřil Super.cz Honza. "Anička je naštěstí hodné miminko, takže to jde. Ale učíme se," doplnila jeho manželka.

Dům už mají naštěstí z větší části hotový, jak můžete vidět i v naší foto a video dokumentaci. "Mít dům je běh na dlouhou trať, ale základní věci, abychom mohli fungovat, jsou. Skvělé je i to, že máme zahradu, což je výborné pro našeho psa. Dlouho jsem do baráku nechtěla, protože jsem v něm vyrůstala a věděla, kolik práce kolem toho je. Ale jsem nadšená," dodala Marie.

Pochvalovala si i to, že jelikož jsou kvůli uzavřeným divadlům doma oba, manžel se na chodu domácnosti mnohem víc podílí. "Když se narodil Filip, tak hrál v Německu, takže jsem na to byla sama, i když mi pomáhala trochu i moje maminka," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám