Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky

Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový thriller o pomstě postaví mladou ženu proti neurvalému šerifovi. Koukněte na trailer.

Často provokující Bella Thorne nepředvedla ve světě filmu za posledních několik let takřka nic. Bývalá Disneyho hvězdička se zapsala do povědomí diváků díky seriálu pro mládež Shake It Up a posléze se objevila ve filmech jako Chůva na zabití, Stíny mezi námi či Půlnoční láska, což byl patrně po hříchu poslední stravitelný kousek. Letošní kriminálka Infamous, moderní variace klasiky Bonnie & Clyde, i komediální horůrek Krvavá královna alias Chůva na zabití 2 se neřadí mezi snímky hodné doporučení. Nicméně thriller Girl v prvním traileru úplně neurazí a dokonce má člověk pocit, že by se Thorne mohla v několika momentech možná i malinko herecky vytáhnout. Příběh se točí kole ženy, která se vrací po delší době zpět do rodného zapadákova, aby si vyřídila účty se svým násilnickým otcem. Bohužel, o tatíka se už někdo postaral a hlavní hrdinka nakonec musí čelit neurvalému šerifovi s tváří Mickeyho Rourka a při tom se pokusit odhalit znepokojivé rodinné tajemství.

Pravděpodobně nepůjde o žádný zázrak, ale upoutávka šťávu má, Thorne nepůsobí tolik uměle (obličej Rourka ano), nějaký ten zvrat zřejmě také můžeme čekat, tudíž se z materiálu třeba vyklube slušná thrillerová jednohubka. O režii a scénář se postaral Chad Foust a v dalších rolích uvidíme Glena Goulda, Lanette Ware a Elizabeth Saunders. Premiéra by měla proběhnout 24. listopadu 2020.

Foto: Screen Media

Galerie: 7

Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu Girl: Pomstychtivá Bella Thorne chce rozsekat Mickeyho Rourka na kousky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest