Manželství bývalé modelky Ornelly Koktové a Josefa Kokty trvá už od roku 2015, kdy se Josef rozhodl učinit z matky svého pátého potomka svou čtvrtou manželku. Během let k němu přibylo i šesté dítko, syn Sven (téměř 7 měsíců), a jak se zdá, někdejší bouřlivák, jenž v roce 2002 po riskantní investici na americké burze a pádu banky Lehman Brothers spolu s poklesem kurzu dolaru přišel prakticky o všechno jmění, je zcela vzorným tatínkem. Jak Ornella na sociální síti prozradila, v péči o nejmladšího potomka už má zajeté „rituály“.

„Ranní i večerní krmení si vždy bere na starost Pepík…“ prozradila totiž na svého muže hrdá dvojnásobná maminka Ornella a sdílela neskutečně něžnou fotku, na níž drží Josef maličkého Svena v náručí. „Já si sednu na podlahu a povídáme si třeba o tom, co se nám zrovna zdálo. On si z 99% sny nepamatuje (Quentin má to samý po něm), takže vlastně klukům vyprávím takový ranní sólo pohádky,“ popsala rozkošné rodinné chvilky. Ne vždycky jsou ale její sny krásné – jak v komentářích (jistě s nadsázkou) připustila, tu a tam prý trpí nočními můrami.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

V těch prý hraje hlavní roli její matka Monika Štiková (48), která se v létě letošního roku provdala za mladičkého hokejistu nepříliš známého německého hokejového klubu Petra Biniase (24). S Ornellou se pohádala po skončení reality show Štiky a od té doby si obě dámy nemohou přijít na jméno. Není divu, že po těch ošklivých věcech, co si tu a tam vzkazují skrze média, Ornelle občas její podvědomí připomene ženu, která jí dala život… „Ale naštěstí to je jednou za uherák,“ dodala tmavovlasá kráska a připojila rozesmátý smajlík.

Dalo by se možná namítnout, že Josef má v otcovské roli za ta léta již četné zkušenosti, předtím, než podlehl svodům mladičké studentky Ornelly, tehdy ještě Štikové, již několikanásobným otcem byl. Se svou třetí manželkou, moderátorkou Gábinou Partyšovou (42), má syna Kristiána (12) (od rozvodu v roce 2013 ho ovšem Josef nevídá, a Gábina chlapci dokonce nechala změnit příjmení na Partyš), a z předchozích dvou manželství má syna Petra (37) a Josefa (23), a jedinou dceru Alenu (27). Co se rodinného života týče, jisté mezery by se asi našly. A uznává to i Ornella. „Nejsme dokonalí, to vůbec,“ prohlašuje. „Ale jsme taková pohodová partička.“

VIDEO: Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
60 fotografií