Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Kamarádi na život a na smrt? Malý Theo se skamarádil s kostlivcem

Autor: štt - 
1. listopadu 2020
19:53

Theo Brady (2) si našel neobvyklého kamaráda. Je jím strašidelná dekorace ve tvaru kostlivce. Pojmenoval ho Benny a říká o něm, že je jeho nejlepší kamarád. Theova maminka Abby začala syna nahrávat na sociální sítě a teď se jejich videi baví celý internet.

Theova máma Abby koupila kostlivce jako ozdobu na Halloween. Dvojroční Theo se do něj okamžitě zamiloval a svého nového strašidelného kamaráda bere všude s sebou. „Když jsme jeli na nákup, Theo odmítl jet bez Bennyho,“ říká Abby o jejich přátelství. Místo, aby batole přemlouvala, řekla si: „Proč ne? Aspoň budeme mít hezké vzpomínky a bude zábava.“

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Theo and Benny had an amazing time playing with the @lovevery play kits.

Příspěvek sdílený Abby//Abigail (@abigailkbrady),

Ještě týž den Bennyho vzali i do vodní nádrže, kde si s Theem šťastně hráli v písku. Od té doby berou „kostíka“ s sebou kamkoliv. Teď bez sebe nedají ani ránu a na fotografiích lze vidět, jak si Theo s Bennym čtou nebo spolu snídají. Jejich videa na TikToku vidělo už přes 2 miliony diváků. Uvidíme, jak dlouho jejich přátelství přetrvá halloweenské svátky.

villon ( 1. listopadu 2020 21:10 )

Zatim je to vtipné ale až se úchylka toho borečka projeví v praxi, typuju že tak do 15 let máme dalšího sériového vraha.

Zobrazit celou diskusi