Připojte se k iniciativě města: Darujte hvězdu jako symbol světla a naděje
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Připojte se k iniciativě města Litoměřice nazvané „Věnujte svou hvězdu“, a vyzdobte okna svých domácností, blízkých, přátel, ale i domovů pro seniory a dalších zařízení hvězdami vyrobenými s láskou a nadějí.

Česká republika je zasažená pandemií koronaviru, ale čas plyne stále stejně a blíží se advent a vánoční svátky. „Vlastnoručně vyrobenou hvězdou darovanou druhým chceme vyjádřit naději, že všichni táhneme za jeden provaz, myslíme na sebe navzájem, a i v horších časech se podporujeme,“ vysvětluje starosta Ladislav Chlupáč smysl iniciativy organizované pracovníky oddělení komunitního plánování Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích. „Chceme přivolat do našich domovů adventní pohodu, a naladit se tak na přicházející Vánoce,“ dodala vedoucí odboru Renáta Jurková.

Každý si tedy může sám nebo se svými blízkými vyrobit vánoční hvězdu jako symbol lásky, přátelství, naděje, usmíření, klidu a pohody a zavěsit ji do okna. Další pak může darovat. Fotografie hotových výrobků i nazdobených oken zasílejte do zpráv facebookové stránky Litoměřice srdcem, kde budou zveřejněny i s uvedením jmen šikovných autorů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru