Kat: Prošitá ruka, holá hlava a výbuch v bance. Co všechno se dělo při natáčení

Kat: Prošitá ruka, holá hlava a výbuch v bance. Co všechno se dělo při natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Bobby, syn gangsterského Bosse Howarda Sainta, zahyne při přestřelce s FBI, rozhodne se Howard pro velkou pomstu. Frank Castle, agent, jenž Bobbyho zabil však netuší, co ho čeká. Do domu mu vniknou Saintovi muži a jeho ženu a děti nemilosrdně zabijí.

Jediný Frank přežije – a vzhledem k tomu, co se stalo, chystá i on velkou pomstu, se kterou nepřestane, dokud bude někdo ze Saintových blízkých a mužů naživu.

Jak se na roli připravoval hlavní hrdina?

Roli Kata si ve filmu zahrál herec Thomas Jane. A jaké byly jeho přípravy před natáčením? Aby své tělo vytrénoval co nejvíce za krátký čas, tvrdě na sobě pracoval. Dokázal se věnovat i dvě hodiny vzpírání, a to někdy i dvakrát denně. Také se seznamoval a cvičil se zbraněmi a výzbrojí.

Role kata je Thomasi Janeovi souzena

Hlavní herec Thomas Jane si roli kata zahrál ještě několikrát, a to konkrétně v roce 2005 v počítačové hře „Kat“, a posléze v krátkém filmu Punisher: Dirty Laundry.

Některé role si žádají jisté oběti

Ve filmu si také zahrál známý wrestler Kevin Nash a to roli Rusa. Jedinou podmínkou byl fakt, že si musel ostříhat vlasy. Svým fanouškům tento čin vysvětlil tak, že své vlasy vsadil v zápase proti Chrisu Jerichovi.

Natáčení provázely i drobné nehody

Rebecca Romijn, která ve snímku ztvárnila Joan, v jednom rozhovoru přiznala, že ve scéně, kdy Franku Castlovi sešívá zranění na ruce, se jí povedlo prošít i kousek jeho vlastní ruky. Zranění se vyhnul i Kevin Nash, kdy ho při natáčení scény s noži málem Thomas Jane bodl.

Špatná komunikace dala operátorům 911 zabrat

Kuriozitou z natáčení se stala scéna výbuchu před bankou. Výbuch tvůrci filmu dostatečně neoznámili veřejnosti, takže to dopadlo tak, že linka 911 byla zaneprázdněna volajícími, kteří se domnívali, že jde o skutečný výbuch.

Snímek si můžete užít 4.11. na televizi Nova Cinema ve 23.35 hodin.