Hlavní obsah

Hasiči v Kladně spěchali k požáru, na křižovatce do nich narazilo auto

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Osobní auto nabouralo v pondělí dopoledne do hasičské cisterny v Kladně. Jeden člověk byl zraněn. Viníkem je pravděpodobně šofér osobního auta.

Auto v Kladně nabouralo hasičeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v ulici Josefa Čapka kolem desáté hodiny dopoledne. Podle svědků přijížděli hasiči do křižovatky a zapnutými majáky a troubili. Řidiči jim dali přednost kromě jediného, který narazil do boku cisterny.

Smrt čtyř lidí u Holic zřejmě zapříčinilo riskantní předjíždění

Krimi

„Řidič osobního auta nedal v křižovatce přednost vozidlu hasičů a narazil do nich. Jeden člověk se lehce zranil,“ sdělila mluvčí policie Michaela Nováková.

„Hasiči jeli k elektronické signalizaci požáru v Hostivici a po cestě došlo ke střetu s osobním autem. Preventivně na místo přivolali také záchranáře. Příčiny nehody bude zjišťovat policie,“ řekla Novinkám mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Náklaďák couval na D5, způsobil smrtelnou nehodu

Krimi

Podle ní k nahlášenému požáru vyjela jiná jednotka. Nakonec to byl ale planý poplach, zřejmě šlo o závadu na čidle. Škoda na hasičském autě zatím nebyla vyčíslena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám