31. 10. 2020

JOJ objednává ve velkém aneb nové seriály na domácí scéně

JOJ objednává ve velkém aneb nové seriály na domácí scéně

Neuplynul ani týden od vydání posledního přehledu nově objednaných seriálů a přinášíme vám další. Slovensko se rozhodlo, že nezůstane pozadu a rovněž oznamovalo ve velkém. Počtem rozhodně ani zdaleka nekonkurují jiným velkým objednávkám, se všemi projekty ale stanice počítají už pro příští rok, přidávají se tak k již dříve oznámeným seriálů Ultimátum, Bodka, Mami, ja chcem psa, Krv prvorodených (Krev prvorozených) a očekávaným Slovanom. Tak třeba si něco najdete i tady.

Seznam nově založených seriálových profilů najdete na samostatné stránce, takže vždy můžete kontrolovat, jaké novinky v nabídce ke sledování přibyly :-)

Iveta

  • JOJ
  • drama
  • 6 až 8 epizod

Iveta, téměř dospělá slečna z Trebišova, je rozpolcena mezi dvě generace, čas totiž dělí mezi své vrstevníky a místní důchodce alkoholiky, z nichž jsou nyní trosky. Chování dcery rázně odsuzuje její silně zbožná matka, to však Ivetě vrásky na čele nedělá, je přesvědčena, že ji stejně v rodném městě nic nečeká a nedrží. Vše a především právě tento názor se mění ve chvíli, kdy dojde k zázraku v kostele a do Trebišova přijíždí nečekaná návštěva. Děj se tak rázem přesouvá do světa modelingu a soutěže krásy MISS.

Projekt byl avizován už před rokem, když Petr Kolečko přišel s tím, že má v plánu vytvořit dramatickou minisérii o drsném světě soutěží krásy MISS. Nyní o něj ale projevila zájem konkrétní televize a seriál tak dostává skutečně objednávku na celou sérii.

Zlatá rybka

Jeden obyčejný muž ve středním věku, jedna obyčejná vesnice a neméně obyčejná rodina. Poklidný chod všech těchto věcí naruší výhra deseti milionů eur. A příběh může začít.

Pohotovosť

  • JOJ
  • drama, lékařský

V lékařském prostředí nechybí kromě napětí také hádky, smích a pláč. Když jsou ale skleněné dveře příjmu rozraženy záchranáři vezoucími nové pacienty, všechny city musejí stranou.

Seriál sází na slavné jméno amerického seriálu ER (Pohotovost), kterému se bude snažit. Avšak mělo by jít o stabilní součást programu, možná dokonce o denní seriál.

Kriminálka Kraj

  • JOJ
  • drama, krimi
  • 13 epizod
  • od tvůrců Za sklom

Dvojice vyšetřovatelů čelí těm nejchytřejším pachatelům, přitom se sami vypořádávají se svými démony a stejnými problémy, jako mají ostatní. Vyšetřovatelé, pachatelé i oběti mají často víc společného než by si člověk pomyslel, ale i to by mohlo být klíčem při pátrání.

Příběh sází na dva obyčejné vyšetřovatele, nesnaží se prezentovat nezdolné geniální detektivy, v roli těch nejinteligentněj­ších jsou totiž sami pachatelé. Vše se navíc odehrává na pozadí venkovského prostředí mimo velkoměsta, kam je zasazeno fiktivní policejní oddělení.

Exorcista

  • JOJ / Česká televize
  • krimi, mysteriózní
  • 8 epizod

Lovec démonů Tomáš Lang využívá svých nadpřirozených schopností k řešení zločinů. Setkává se s Alicí, která se při snaze pomstít nespravedlivě k smrti odsouzeného otce zaplete s temnými silami, zároveň však získává schopnosti, jež jí pomáhají s konáním dobra, často však téměř za cenu vlastního života.

Najhorší týždeň môjho života

Marcel se připravuje na svatbu se svou drahou polovičkou Melániou, do společného dne zbývá týden a všechno se začíná hroutit. Marcel se ze všech sil snaží udlěat vše správně, aby Melániina otce Alana přesvědčil, že je pro jeho dceru správnou volbou. Na blízku je navíc do Marcela platonicky zamilovaná kolegyně Silvia, která se nehodlá vzdát bez boje, poslední dny před svatbou se tak mění v hotové peklo.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
jesmot

jesmot

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
phoboska

phoboska

Ale o to by to bolo zábavnejšie :D Keď už som pri tom opravovaní, nemalo by tu: "čas totiž...
před 3 roky
jesmot

jesmot

phoboska opravené. Ďakujem za to, veru, aspoň niekto to číta.
před 3 roky
phoboska

phoboska

Je nás určite viac, len sú leniví niečo napísať.
před 3 roky
Další články k tématu