Nová specializovaná prodejna DJI v Hradci Králové

Publikováno: 2. listopadu 2020 | autor Redakce
Nová specializovaná prodejna DJI v Hradci Králové

Od letošního prvního září je v Hradci Králové otevřena zajímavá prodejna nejmodernější „létací“ a fotografické techniky. Už jen skutečnost, že v tomto naprosto moderním, a přitom zákaznicky krásně útulném interiéru si můžete prolistovat i nás časopis, nás zaujala natolik, že jsme si vyrazili na malý výlet. Ono to z Prahy po dálnici do Hradce Králové je chvilka, takže proč ne?

Text a foto: redakce, kontakt: www.djicopter.cz

Kamenná prodejna je in

Hlavním popudem pro vznik této prodejny byla touha nabídnout zákazníkům naprosto odlišné služby, než jaké nabízí on-line prodej nebo nákup zboží v různých elektromarketech. Není to žádné staromilství, navíc tak dokonalé a zajímavé produkty si tento osobní přístup určitě zaslouží. Dalším z důvodů byla skutečnost, že se v letošním roce změnil hlavní distributor a východní Čechy tak přišly o jedinou prodejnu DJI v Pardubicích. A ještě jeden logický důvod: tato část republiky je tradičně nakloněna fotografům (Krkonoše, Orlické hory, Železné hory atd.) a tak se její zakladatelé rozhodli umístit prodejnu sem. Navíc „salon republiky“ má dlouhodobou spojitost s oborem foto (Foma + Fomei). Velkou výhodou je i napojení na dálnici D11, o které jsme se již zmínili.

nova-specializovana-prodejna-dji-v-hradci-kralove-01.jpg

Vše pro zákazníka

Pokud tento nový obchod navštívíte a projevíte zájem o některý z typů dronů, které tam nabízejí, po domluvě si s ním můžete i zalétat bez omezení na blízkém modelářském letišti. Vše si v klidu odzkoušíte, stáhnete si záběry, abyste měli představu o kvalitě výstupu z konkrétního dronu, a můžete nakupovat.

Jediná mimopražská specializovaná prodejna produktů DJI

nova-specializovana-prodejna-dji-v-hradci-kralove-03.jpg

Jaké jsou ale její zásadní výhody mimo těch výše uvedených?

1. Předprodejní servis a zkušenosti personálu: drony dobře znají, létají s nimi už roky. Od velkých elektromarketů v nákupních centrech a e-shopů se odlišují právě tím, že si zákazník může dron vyzkoušet přímo před prodejnou, znají do hloubky parametry, mají zkušenosti. Vedle dronů je tu i možnost odzkoušení akčních kamer a stabilizátorů.

prodejna-s-produkty-dji-nove-v-hradci-kralove-01.jpg

2. Prodej: kamenná prodejna na jedné z hlavních ulic, jen dva kilometry od sjezdu z dálnice D11, parkoviště zdarma přímo před objektem. Jedná se o jednoduchou, účelně zařízenou prodejnu s vystavenými produkty. Nabízí možnost posezení, přečtení časopisů (samozřejmě FotoVideo) nebo knih jako Ze života fotografa od Petra Jana Juračky, droní příručky atd.).

Dále tam vystavují fotografie z dronů (aktuálně při naší návštěvě od Petra Jana Juračky a Lukáše Doležala).

prodejna-s-produkty-dji-nove-v-hradci-kralove-02.jpg

3. Technická podpora: jedním z pilířů prodejny je Jiří Čáp, který od vstupu značky DJI na český trh (2011) obstarával kompletní technickou podporu pro celou ČR a SR a školil pracovníky distribuční sítě, tedy prodejce společností DronPro, FotoŠkoda, Alza, Datart a dalších. Dle našeho názoru patří bez vychloubání mezi největší znalce a je schopen poskytnout nejlepší technickou podporu v ČR.

4. Pozáruční servis: zákazníka čeká rychlé vyřízení, přijatelné ceny, v případě požadavku jsou schopni plnit i do 24 hodin.

5. Jsou naplánovány workshopy se známými osobnostmi jako Petr Jan Juračka, ale aktuální kovidová doba podobným akcím nepřeje, takže je rozjedou − doufejme − v roce 2021.

6. UCL: u dronů velmi důležitá věc. Znají postupy, poradí, mají kvalitní lektory a pracovníky v Praze, kteří vše zařídí.

prodejna-s-produkty-dji-nove-v-hradci-kralove-03.jpg

Další produkty a zajímavosti?

Kromě značky DJI prodávají také akční kamery Insta360, které pomalu a jistě vstupují na trh. V našem časopise jste je už viděli. Mají duální objektivy, které mění záběr, vytvářejí přitažlivější videa hlavně v oblasti outdooru a adrenalinových sportů.

V jejich nabídce je i značka EcoFlow, která se zaměřuje na výrobu přenosných ekologických bateriových generátorů. V tomto odvětví jsou produkty zmíněné značky aktuálně absolutní výkonnostní a designovou špičkou na současném trhu. Jsou určeny lidem, kteří například pracují mimo dosah elektrické energie a potřebují často nabíjet. Produkce, která celý den natáčí z dronu, fotografové při práci v terénu atd.

Prodejna spolupracuje s firmou Nikon, takže pro vyzkoušení stabilizátoru DJI Ronin-SC je tu k dispozici bezzrcadlovka Nikon Z50.

Prodávají a mají zkušenosti i s fotoaparáty Hasselblad, je zde opět možnost si je na základě předchozí domluvy prohlédnout a vyzkoušet (typy X1D II, H6D a 907X).

nova-specializovana-prodejna-dji-v-hradci-kralove.jpg

Celkově se prodejna zaměřuje na širokou klientelu včetně té mladé (youtubeři atd.). Současně nabízí kompletní služby firmám, které potřebují vstoupit na on-line trh a nevědí, jakou techniku si pořídit pro focení a natáčení.

 

Líbí? Takže doporučujeme návštěvu.

Prodejna DJICopter

Kontakt:

www.djicopter.cz

Pražská tř. 12/78

500 04 Hradec Králové

Telefon: 734 723 768

E-mail: info@djicopter.cz

 


Už máte listopadové číslo časopisu FOTOVIDEO?

Z tohoto vydání jsme vám namátkou vybrali:

DIVOKÁ PŘÍRODA: ROSTISLAV STACH

Je složité fotit jeleny v říji? Přečtěte si náš rozhovor s mistrem wildlife.

DIVOKÁ PŘÍRODA: ROSTISLAV STACH

ROZHOVOR: ELIŠKA SKY

„Jako art director stojím za tvořením konceptu a nápadu,“ říká výborná fotografka.

ROZHOVOR: ELIŠKA SKY

ROZHOVOR: MIA KŘIŽKOVÁ

„Člověk má pocit, že pořád musí někam dostat…“ a ono to jde, když se chce!

ROZHOVOR: MIA KŘIŽKOVÁ

ÚVAHA: UMĚLECKÉ FOTOGRAFIE JE PŘÍLIŠ?

Zkuste si zapolemizovat s Františkem Dostálem!

NÁŠ SERIÁL: JEDENÁCTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

Tradice fotografických služeb v centru Prahy je dlouhá a jejich kvalita je známá.

NÁŠ SERIÁL: JEDENÁCTÝ DÍL S CENTREM FOTOŠKODA

RECENZE KNIHY: JAN ŠMÍD PHOTOGRAPHY

Tuto publikaci si moc přejeme jako dárek pro vás k předplatnému…

RECENZE KNIHY: JAN ŠMÍD PHOTOGRAPHY

RECENZE KNIHY: PRAKTICKÝ RÁDCE PRODUKTOVÉHO FOTOGRAFA

Šimon Pikous se svým týmem sestavil fotografickou kuchařku, o kterou je obrovský zájem.

RECENZE KNIHY: PRAKTICKÝ RÁDCE FOTOGRAFA

PRAXE: PŘIPRAVÍME SI VLASTNÍ KALENDÁŘ?

Testovali jsme ideální dárky od CEWE. Můžete si vybrat a zkusit i adventní!

PRAXE: PŘIPRAVÍME SI VLASTNÍ KALENDÁŘ?

FOTOGRAF ROKU: JEDENÁCTÉ TÉMA NA VÝBORNOU

Řeky a potoky, moře a jezera opravdu umíte! Je to zážitek sledovat vaše fotografie.

FOTOGRAF ROKU: JEDENÁCTÉ TÉMA NA VÝBORNOU

… a další a další!

Výhodné je si nechat posílat FotoVideo až domů!

Vyberte si z nových i klasických dárků k celoročnímu předplatnému FotoVideo. Je čas si udělat radost (a také vašim blízkým?) pod stromeček! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás na zimní měsíce a vyzkoušejte si zda po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/jedinecna-nabidka-predplatneho-casopisu-fotovideo_10642.html

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte s námi!

Barevné úsměvy listopadového FotoVideo

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.