Redakce | 02.11.2020 16:25

Představujeme posilu. Tak se v letech 2005 až 2013 jmenovaly články o příchozích hráčích do Sparty na našem fans webu spartaforever.cz. V nich jsme za sparťanské fanoušky vítali nové hráče v klubu a snažili se shrnout zajímavosti a jejich sportovní kariéru. Trochu jsme v té době i suplovali oficiální klubovou komunikaci, jelikož podobné představovačky nebyly v té době úplnou samozřejmostí, natož videa jak je známe ze současnosti. Tehdá to stále ještě byly trochu dřevní doby a počátky rozmachu zlatého věku oficiální klubové komunikace. Jak se v uplynulých deseti letech rapidně zlepšila, vymizela i tato potřeba našeho webu. Dnes ale uděláme výjimku. Vítáme zpět v našem klubu Tomáše Křivdu. Není sice profesionálním fotbalistou, ale kopat do míče údajně i umí. Nemůžeme soudit, my jsme ho v akci neviděli :-) Nicméně za nás se jedná o významnou klubovou posilu, a tak si samostatný článek jako historicky první nehráčská posila zaslouží.

Tomášovu sparťanskou kariéru již popsal článek na klubovém webu. Nebudeme se tedy opakovat. Za redakci webu spartaforever.cz jen doplníme, že tuto doslova přestupovou bombu vnímáme velmi pozitivně, což přesahuje až do mírné fáze extrémního nadšení. :-) S Tomášem jsme po celou dobu jeho předchozího působení ve Spartě velmi úzce komunikovali a spolupracovali. Kouzlo spočívalo v Tomášově respektu k naší nezávislosti (a našem respektu k němu), názorům a postojům a jeho až extrémní vstřícnosti, kdy se ke všem našim potřebám, požadavkům i nejbláznivějším nápadům stavěl pozitivně a hledal možnosti, jak by to bylo za dodržení určitých pravidel možné zrealizovat. Díky tomu a vzájemné důvěře se nejen podařilo zrealizovat desítky větších či menších fans projektů, ale třeba i posunout některá do té doby přísná klubová pravidla a hranice směrem vstřícnějšímu k fanouškům, nebo je rovnou i přenastavit. Nicméně není nebe bez mraků. Pokud se však během dřívější komunikace objevily nějaké mráčky, byly díky oboustranné otevřenosti a přímosti rozehnány natolik, aby to nepoškodilo vzájemné vztahy. A toho jsme si též vždy vážili. Proto nyní můžeme napsat, proč tento utajovaný přestup považujeme za více než dobrý.

- Přichází člověk s velkým sparťanským srdcem.

- Přichází Sparťan s detailní znalostí klubového prostředí. A tím myslíme i s velmi detailní znalostí fanouškovské komunity, jejích potřeb a zákonitostí.

- Přichází velmi pracovitý odborník se správnými lidskými hodnotami.

- Přichází sparťan, který měl v minulosti skvělé výsledky a stál za opravdu mnoha úspěšnými projekty a aktivitami klubu i samotných fanoušků.

- Přichází člověk, který za fanoušky mnohdy velmi pevně stál, udělal řadu důležitých kroků a vylepšení především s ohledem na a pro fanoušky. V neposlední řadě dokázal řadu fanouškovsky pozitivních věcí v klubu prosadit. Protože ve finále, fanoušci jsou zákazníci a fotbal se hraje pro ně.

Tomáši, vítej ve Spartě. Přejeme hodně úspěchů a štěstí. Ať se ti v nové roli daří!

Nyní je více než jasné, že do tebe vkládáme velké naděje. A nejen je nezklamat, ale naopak je naplnit, pro tebe bude to nejtěžší :-)



Redakce

Redakce | 02.11.2020 16:25 Vstoupit do diskuze
0