Drsný pád! Koukalová po své moderátorské premiéře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsný pád! Koukalová po své moderátorské premiéře

Gábina skončila na nemocničním lůžku.
Gábina skončila na nemocničním lůžku. (Foto FTV Prima)

Na své nedělní 31. narozeniny se bývalá biatlonová královna poprvé představila v roli moderátorky. Přestože si Gabriela Koukalová vysloužila u diváků vesměs chválu, hned druhý den ji čekal drsný pád! V seriálu Sestřičky Modrý kód, v němž hraje sama sebe, zažila na vlastní kůži karambol na kolečkových lyžích.

Na rozdíl od své seriálové parťačky Amélie Pokorné (15) odmítla v riskantní scéně dublérku. Při tréninku za svoji biatlonovou kariéru totiž zažila podobných pádů nespočet. „Na biatlonu není nejtěžší fyzická bolest. Na tu si zvyknete a po nějaké době ji vůbec necítíte. Daleko obtížnější pro mě bylo zvládnout tlak, který byl obrovský a trval několik let. I moje tělo mělo svoji životnost. Je to tak, jak to má být teď,“ přiznala Koukalová.

Gabriela Koukalová v seriálu Sestřičky: Ošklivý pád bez dublérky!

Video se připravuje ...

Jizvy na nohou

Obsazení bývalé biatlonistky do Sestřiček mělo svůj důvod. Její životní příběh byl totiž inspirací tvůrcům pro vznik seriálové postavy Andy, mladé nadějné biatlonistky, jejíž představitelkou je dcera herečky Lucie Zedníčkové (51) a producenta Víta Pokorného (55). Talentovaná Amélie kvůli roli podstoupila tvrdou přípravu na kolečkových lyžích pod vedením Michala Šlesingera. „Je to strašně těžké. Už dvakrát jsem se vysekala tak, že mám na nohou jizvy. První dny tréninku byly strašně náročné, trénovali jsme za každého počasí, v dešti, v zimě, ve vedru,“ vzpomíná na těžké začátky Amélie.

Poklona od královny

Gabriela Koukalová ji ale chválí: „Je skvělá, když si lehá do polohy při střelbě, vůbec bych nepoznala, že není profík. Měla to dokonale naučené, říkala jsem jí, že by si to mohla zkusit i profesionálně,“ vysekla jí poklonu.

Padá se i ve Slunečné

Nebezpečně vyhlížející pád čeká i jednu z hrdinek dnešního dílu primáckého seriálu Slunečná. Výlet Karolíny neboli Denisy Nesvačilové (34) s Markem Lamborou (26) alias Jankem na kole skončí rovněž karambolem a větví zabodnutou v dívčině stehně. Herečka chtěla původně scénu, kdy přeletí přes řídítka, točit sama. Štáb se ale obával případného skutečného zranění, a tak jí dublérku víceméně poručil. „Když jsem tu scénu viděla, stejně jsem si říkala, že bych ji zvládla,“ neodpustila si komentář zrzavá kráska. Krvácející zranění by prý v reálu určitě svěřila raději lékaři, její postava Karolína si ho ale zašije sama.



Přečtěte si
mord
3. 11. 2020 • 07:56

Mimořádně netalentovana paní, ale v těch pořadech je to úplně jedno

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.