Tip na dárek: „Dílna do dlaně“. S kompletním multitoolem lze nejen 3D kreslit, ale i gravírovat, vrtat, pájet a řezat

Český technologický startup 3Dsimo představuje vlajkovou loď svého sortimentu - 3Dsimo MultiPro v kompletní produktové řadě. Sedm nástavců rozšiřuje možnosti využití a nabízí kompaktní dílnu, která se vejde do dlaně.

V době uzavřených hobbymarketů i dlouhých večerů strávených v rodinném kruhu dokáže tento nástroj provést nutné opravy, dát prostor kreativitě a navíc zabaví i potomky. Sada 3Dsimo MultiPro 4in1 ve své základní výbavě obsahuje multitool vážící pouhých 70 gramů s LCD displejem pro jednodušší ovládání a čtyřmi vyměnitelnými nástavci: perem pro 3D kreslení, pilkou, pájkou a nástavcem pro vypalování do dřeva či kůže. Pro maximální využití nástroje je možno jej upgradovat na MultiPro 7in1, a to přikoupením dalších nástavců

– přímočaré pily, šroubováku a vrtáku. K dispozici je navíc aplikace, která majiteli dovolí MultiPro i v budoucnu aktualizovat jednoduchým updatem firmwaru a používat nové nástavce, které firma vyvíjí. S trochou nadsázky se tak jedná o nástroj, který nikdy nezestárne.

K čemu konkrétně lze tedy MultiPro využít? Například k drobným opravám nábytku, broušení povrchů, tuningu karoserie aut, opravě jízdního kola nebo sestavení elektronických komponentů. MultiPro si s dospělými užijí i jejich ratolesti – mohou například prostorově nakreslit svou oblíbenou filmovou postavu nebo vyrobit model letadla. V neposlední řadě multitool využívají také umělci a designéři. Lze s ním totiž vytvářet subtilní skulptury, navrhovat originální oblečení či doplňky, vypalovat do kůže nebo gravírovat do skla. MultiPro nalezne uplatnění v ruce každého člověka, ať už prakticky, technicky či kreativně zaměřeného.

Všechny produkty 3Dsimo jsou kompletně vyvíjeny i produkovány v libeňské dílně, kde společnost sídlí, a jedná se tak o ryze český výrobek. Firma na místě produkuje všechny komponenty včetně obalů, ve kterých se multitool dostane až ke koncovému zákazníkovi. Kompletní sada 3Dsimo MultiPro je od tohoto podzimu k dostání ve většině předních českých internetových obchodů.

Marta Molínová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.