Návrat na hřiště po covidu byl těžký, řekl autor dvou gólů Barák

03.11.2020, 10:16
Aktuality
Antonín Barák (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
formic81

OT: diskuze k us volbam nekde?

Reagovat
C-M@ster

Podle mě zatím nikde, ale třeba se pletu.

Jinak zítra bude na tohle téma večerní stream na StandaShow.

Reagovat
cr7sux

Jak zvlada nekdo toho nesympatickeho standu poslouchat

Reagovat
C-M@ster

Já mám ty jeho rozhovory celkem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

diskuze není potřeba dokud není sečteno alespoň 99% hlasů

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Stačí dostatečný počet volitelů a to by zítra ráno být mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad někde bude

Reagovat
Liquid

to je špatný titulek ale, mělo by tam být správně " Covid mi pomohl ke vstřelení 2 branek, podobný počet jsem dal naposled v dorostu, oznámil Barák"....

Reagovat
veikko

Jen tak dál. Podle toho, jak se bude cítit, by si určitě zasloužil i dostatečný počet minut v reprezentaci. Ten střed hřiště proti Skotům ani Izraeli nijak nezazářil.

Reagovat
JeséRodriguez

místo Krále by měl být v základu

Reagovat
veikko

To bych nechal na trenérovi, Darida, Král i Souček se budou posazovat těžko, jsou to dobří fotbalisti. Barák by tam ale mohl přinést ještě něco navíc.

Reagovat
JeséRodriguez

Fotbalisti to dobří jsou, o tom žádná. Přesto mi z toho tria přijde nejslabší Král, místo kterého by se tam někdo kreativnější určitě hodil. Případně by nebylo od věci k téhle běhavé trojici složit útok Černý - Schick - Jankto/Hložek, kde mají alespoň ty křídla nějaké tvůrčí schopnosti, ale zároveň i dobré zakončení a nebojí se to vzít na sebe.

Reagovat
DieryVonry

Souhlas, Král proti např. Skotsku vůbec nic, jen se otočil a hrál skoro všechno dozadu.. No ve Spartaku moc nevyroste, čemu se divit..

Reagovat
veikko

Právě proto jsem psal, že to nechám na trenérovi, protože poslední dva zápasy v repre byl ze střeďáků jasně nejhorší Souček, který je jinak oporou. Jinak s tím, že ve Spartaku nevyroste, bych neřekl. Pořád je to jedna z nejlepších lig v Evropě a sice nebude tolik na očích jako třeba v Belgii, ale zase ruská liga je mnohem kvalitnější než belgická.

Reagovat
Han střelil první

Místo aby byl rád, že mu nic nebylo, šulin.

Reagovat
smazaný uživatel

02.11. Barák napodobil Mutua

Antonín Barák dnes počtvrté v kariéře ligového fotbalisty (podruhé v Serii A) vstřelil v jediném zápase dva góly, a konkrétně v dresu Hellasu Verona se stal prvním cizincem po více než 18 letech, kterému se takový kousek podařil. Český záložník tak napodobil Adriana Mutua a jeho počin z ledna 2002.

tohle je hodně psycho

Reagovat
Kucka

Jsem vždycky myslel, že je pravák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele