AC Milán letos míří za titulem, řekl jeho bývalý útočník Ševčenko

03.11.2020, 14:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (111)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Mají na to uhrát si LM, ale na titul jim fakt nevěřím

Reagovat
Recoba Inter

Tak bude záležet na mnoha faktorech, ovšem bez šance určitě nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Správně mělo být: Mají na to uhrát si LM (ligu mistrů) , ale na titul (Scudetto) jim fakt(fuckt) nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
TheMally11

ticho tam dalo

Reagovat
Recoba Inter

From zero to hero.

Reagovat
mojmira

Nemyslím si, že máme letos na to ligu vyhrát, ale je pravda, že se nám daří, předváděná hra je slušná a při výpadku hráčů ze základu máme konečně slušné alternativy na lavičce. Pokud budeme v tom nahuštěném programu dobře rotovat hráče, tak o tu top 3 bychom zabojovat mohli.

Reagovat
GjøvikFF

Pokud se ovšem nezraní Ibra. Celé je to jenom o něm a sebevědomí, který díky němu ten tým získal. Bez něj by hráli to co poslední roky.

Reagovat
smazaný uživatel

V Juventusu je zase pro změnu postavený tým, který něco vyhraje, pouze když je na hřišti Ronaldo. Oba týmy mají podobný "handicap". Můžu tedy použít stejnou premisu. To samé platí o Interu a Lukakovi, o Laziu a Immobilem. Sassuolo a Atalanta z historického hlediska slibují nevyrovnanost výkonů. Tím pádem může titul vyhrát kdokoliv tedy i AC. Ta paralympiáda bude v aktuální sezóně nadmíru zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na psychopaty z Neapole, kteří jednou zahrají jako nejlepším tým světa a podruhé jsou zralí lézt kanály.

Reagovat
smazaný uživatel

psychopaty

Reagovat
AngryPrd

Ano

Reagovat
mastakillah

Reagovat
El-Pistolero-68

Myslím, že Zlatan je pro AC ještě důležitější než Ronaldo pro Juventus nebo Lukaku pro Inter.

Reagovat
Reggie

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
mojmira

Nemyslím si, že jsme na Ibrovi z herního hlediska tolik závislý. U něj hodně pomáhá už jen ta psychika a tu dokáže hráčům pozvednout, i když bude na marodce.

Reagovat
AngryPrd

Tiez to necakam ale vobec by som nebol prekvapeny a potesil by som sa po dlhom case :-)

Reagovat
wishmaster

prajem vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že to bude už tento rok na titul. Vedenie má tiež skôr cieľ kvalifikovať sa do LM. Treba zostať nohami pevne na zemi. Pokiaľ sa podarí tento mladý kolektív udržať spolu budúcnosť klubu môže byť svetlejšia. FORZA AC!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
herold

Máme nejlepšího hráče ligy,ale je mu bohužel tolik kolik je a k titulu nás už dovést nedokáže. Juventus má lepší tým, nebude mít problém obhájit.

Reagovat
KingMaster13

Pokud nás někdo předstihne tak to bude buď Inter, který zatím ale nemá moc formu a nebo Atalanta ale ta má teď problém zvládnout LM. Juventus je dost v rozkladu

Reagovat
10

ano, 9 let v rozkladu

Reagovat
KingMaster13

Mluví někdo o historii, však i fanoušci Juventusu píšou že ten tým není vůbec zdravej

Reagovat
10

to ale neznamená, že pořád není jinde, než kádr AC...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale výsledek může být podobný, když AC přijde o Zlatana, jako když Juve přijde o Ronalda, což jsme viděli. Kvalitou jednotlivců je Juve pořád úplně jinde, o tom žádná.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak to bych neřekl. Ronaldo extratřída, pár hráčů širší špička ale zbytek nic moc oproti tomu co tam bylo před cca 5 lety.

Reagovat
10

V porovnání s AC je šířka i kvalita toho kádru pořád jinde.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak právě že šířka AC netrápí. Kvalitou bych taky neřekl, jen tam mají ohranější jména, což ale neznamená vetší kvalitu.

Reagovat
10

Netrápí? Já si naopak myslím, že ta lavička kvalitu moc nemá, možná tak střed zálohy a pravýho beka dokážou nějak zdvojit.

Vypadne Donnarumma a už musí chytat chybující tragéd Tatarusanu, Zlatana nejen typově taky nenahradí, stopeři kromě Romagnoliho top kvalitu nemají, za Thea tam taky náhrada není atd.

Reagovat
LesyJePan

Najväčšie problemy su nahrada za Ibru a Donnarummu. V januari urcite dojde stopér. Dalot vie rovnako dobre zahrat obe strany obrany.

Reagovat
10

To je na delší diskusi, pro mě to každopádně kádr na Scudetto není a ten Juventusu řadím o level výš jak kvalitou, tak šířkou, o tom ta diskuse byla. Budu každopádně rád, pokud se vrátí starý časy a AC se s Juve bude o Scudetto prohánět.

Reagovat
LesyJePan

S tym samozrejme suhlasim, aj tak nikto neocakava titul. LM je však realny cieľ.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
El-Pistolero-68

Romagnoli bohužel top kvalitu taky nemá, Kjaer hraje mnohem líp než on. Což je smutné.

Reagovat
Eldarion

Minulú sezónu sa jeho progres úplne zastavil, tento rok nevyzerá o nič lepšie

Reagovat
El-Pistolero-68

Nový Nesta to asi nebude.

Reagovat
CubONE

Tento rok hlavne nemal pripravu, ale bol zraneny a po navrate hral vsetky minuty okamzite. Ak bude tak zle vyzerat aj na jar, potom to bude horsie.

Reagovat
KingMaster13

Ano ale je potřeba do toho započítat další faktory (psychologické rozpoložení, atmosféra kolem klubu, tlak fanoušků, ne zrovna dobré vyhlídky) to je prostě něco v čem je AC teď dost napřed. Juve má lepší kádr ale já si myslím že ty okolnosti co jsem vyjmenoval je semelou

Reagovat
10

Sorry, ale zrovna tyhle faktory mi přijdou jako totální nesmysl Pokud něco Juve srazí, tak to bude trenér a jeho nezkušenost.

Nedělal bych podobný závěry po 6 kolech, kdy se Juventus pod novým trenérem bez přípravy hledá a AC je možná na svém vrcholu. Uvidíme, co s nima udělá nějaká horší série, která určitě přijde.

Reagovat
KingMaster13

Trenérem to určitě nebude ale jeho výběrem už bych si možná nebyl tak jistý. Ono dát tam nezkušeného trenéra, ačkoli Pirlo to Juve prostředí zná a zná i ty hráče z dob kdy s nima ještě hrál. Nicméně to možná mu může i ublížit ještě víc, protože pro ně to je prostě kamarád. Hele každý sebelepší tým když má špatnou auru kolem sebe, tak může shořet viz Sparta předešlé roky. Ono ty faktory ohledně psychiky a fungování klubu bych zrovna nepodceňoval.

Reagovat
10

ale já nevím, z čeho vycházíš pro tyhle soudy ohledně "aury", "rozpoložení" a "ne zrovna dobrých vyhlídek"...zrovna v tomhle Pirlo oproti Sarrimu přinesl dost zásadní upgrade

Reagovat
KingMaster13

Tak stačí sledovat to dění kolem klubu, stačí se podívat na Dybalu jak je třeba nešťastnej že nehraje na své pozici, dále na to jaké špatné kroky dělá vedení a to že se nevede moc Pirlovi bylo i pod Sarrim akorát ten měl výsledky alespoň v Itálii, ta hra je špatná, fanoušci toho už začínají mít dost. Neříkám, že to bude průser na to 2-3. místo to bude v klidu stačit, jen si myslím že nevyhrajete Scudetto a neříkám ani že AC bude první ale když už tak si myslím že to tam dotlačí před nás někdo jinej, to je celé

Reagovat
AngryPrd

Skor to bude Atalanta alebo Neapol.

Reagovat
KingMaster13

Neapol je dost labilní, jednou někoho rozjedou a pak totálně bouchnou. Nicméně pokud to stabilizují tak je to taky potenciálně dost velké nebezpečí

Reagovat
10

Klidně se vsadím, že Atalanta LM nedá. Dochází jim šťáva, podle mě už se vycucali, Iličić je úplně v prdeli, Papu slabší, nemají za ně ofenzivní alternativy, poslední 2 léta zaspali.

Reagovat
AngryPrd

Po vysledku s Liverpool si to zacinam mysliet tiez

Reagovat
10

to není o jednom zápasu, tam to k tomu spěje delší dobu...

Reagovat
AngryPrd

Priznam sa, v poslednych zapasoch som ich nemal nasledovanych. Pocital som, ze budu hrat tak ako minulu sezonu.

Reagovat
10

možná už je ty týmy i přečetli...ale spíš si myslím, že jsou prostě vycucaný, ten jejich styl hry je strašně náročnej

Reagovat
Maritazzi

Tohle je teď vidět prakticky na všech týmech, co hrajou LM ta rotace je obtížná, málokde se dá něco vypustit a u Atalanty, která je na několika hráčích naprosto závislá je to vidět skoro nejvíc. Každopádně si ale myslím, že letos už budou určitě víc přečtený, přeci jenom ta individuální kvalita tam není tak vysoká.

Reagovat
10

Souhlas. Oni ty základy mají dost křehký, stojí to na technický kvalitě a kreativitě Papua-Muriela-Iličiće, zbytek jsou nosiči vody, který jsou po odpojení tý kreativity a slabší formě těchto hráčů dost ztracený. Mluvím o hráčích jako Hateboer, Gosens, Freuler, Pasalić, Zapata...

Letos vidím na LM Juve, Inter, AS a AC/Neapol.

Reagovat
Pipo123

Strašne bude záležať na tom ako tie kluby pôjdu ďaleko v LM a EL. Tu narážam hlavne na Inter, Lazio a Atalantu, čím bude dlhšie v pohárovej európe tým skôr budú odpadávať v lige, Juve je asi jediný klub čo ma schopnosti hrať na plno dve súťaže.

Reagovat
LesyJePan

AS?

Reagovat
10

ano, AS věřím, oni tak nějak proplouvají, aniž by měli větší problém...mají až na 2-3 pozice kvalitní vyváženej tým, dobrýho trenéra

Reagovat
Yanek

Plus prostě provinční mentalita, trenér pro malý klub. Měli těch výbuchů za poslední roky už x, to není žádná náhoda. Až jim odejde Papu tak jsou hotoví. Calcio by spíš potřebovalo kluby, co se vysoko dokážou držet dlouhodobě bez takových výpadků.

Reagovat
Maritazzi

To je těžký, calcio má spoustu klubů s potenciálem - prakticky celá top 6 (která vypadá, že společně roste), Atalanta má skvělou strukturu celý organizace a oni v klidu můžou plnit roli jako Leicester podle mě.

Reagovat
Yanek

Já si myslím, že v Itálii je pro dlouhodobý úspěch potřebná individuální kvalita, zatímco v Anglii se to dá snadněji zamaskovat bojovností a odhodláním (viz. Leicester). Výsledky Atalanty jsou nekonzistentní a moc hráčů, co od nich odejde se neprosadí. Jsou to spíš takoví odpadlíci z větších klubů, proto jsem zvědavý jak si povedou až jim pomalu skončí tahle generace.

Můj tip je, že se zařadí do nižších pater, v horším případě dopadnou jako Udinese co mělo jednu dobu super skauting a hráče jako Sanchez, Inler, Allan, Benatia...

Reagovat
Maritazzi

Nevím, Udine se rozmělnilo v Granadě a Watfordu. Atalanta má svůj "skoro" zrekonstruovanej stadion (což je v Itálii vzácnost a do budoucna jim to může hodně pomoct), skvělej systém práce s mládeží - mají neskutečně propracovanou práci s daty, propojení do mužskýho fotbalu jim taky funguje, a proto si myslím, že se můžou v klidu držet v širší špičce na delší dobu.

Leicester to taky určitě nemá jen o bojovnosti a odhodlání a je vidět, že i po tom prvnim úspěchu nastavili správně fungování tak, aby to bylo udržitelný i do budoucna, přiváděj zajímavýho hráče, o který je pak zájem jinde. Otázka pro oba pak je, jak se vypořádaj s koncem Papua, respektive Vardyho. Vzhledem k tomu, jak ty kluby zatím prodávaj a nakupujou, tak věřím, že jednou za čas tu špičku můžou pěkně prohnat.

Reagovat
Yanek

tak uvidíme

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
KingMaster13

Je potřeba zůstat nohama na zemi, nemyslím si, že to je ještě na titul ale ta cesta je po těch letech nastavená dobře a vypadá to už dost dobře Třeba pokud ostatní budou mít špatnou sezonu tak se to může povést ale myslím si, že krize přijde. Jediné co, tak letos už si myslím že nevyhraje Juventus, ten tým je šíleně v rozkladu hlavně v managmentu uvnitř, což je daleko horší než kdyby to bylo třeba jen v trenérovi

Reagovat
YNWA__MSN

Tak Zlatan to řekl naprosto jasně.....není co řešit

Reagovat
YNWA__MSN

ACM jsou zpět

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
bobis21

Titul je podle mě příliš optimistické, ale ta LM snad konečně vyjde. Ale pokud budou ostatní tolik ztrácet tak můžeme i o ten titul zabojovat. Už za 2. polovinu minulé sezóny by bylo AC na druhém místě za Atalantou.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FORZAMILAN

Přesně můj názor

Reagovat
Kaka14

sme vo forme, ale urcite pride aj kriza, ale hadam co najneskor .... tu LM uz musime uhrat, lebo ak nie budeme mat problem predlzit zmluvy minimalne s Donnarummom, Romagnolim, Hakanom a Kessiem

Reagovat
maras93

Když se letos dostaneme do Ligy mistrů, budu rád. Mluvit o nějakých šancích na titul po 6 kolech je nesmysl. Tým se Zlatanem a bez něj je rozdíl, to vidí většina. Zlatan určitě neuhraje všechno, sezona je dlouhá a nepochybně přijde nějaká série, kdy hráči budou unavení a hra nebude ideální. Každopádně současná šňůra a postavení AC je fajn. Musím říct, že si to po těch letech užívám.

Reagovat
smetos

Souhlasim se vsim, krom toho ze sance na titul je nesmysl. Sance tu je, ale letos vic verim Laziu. Pak je tu Inter, ti maj kadr taky naslapany. Atalanta asi ne, takovy scenar jako u Licesteru neocekavam, ale do Evropy se dostanou. V Juve uz podle me neni ta mentalita z poslednich let, ale hure jak treti nebudou. A neapol je stejne labilni jako buldok na lavce

Reagovat
maras93

Myslel jsem to spíš tak, že v téhle fázi ligy nemá smysl se bavit o tom, kdo bude mít titul. Osobně věřím stále nejvíc Juventusu a to jednoduše díky Ronaldovi. On umí ty nerozhodný zápasy strhnout na svojí stranu. Interu moc nevěřím, protože Conte má většinou nejsilnější první sezony a ani teď to výsledkově není ono. Lazio má, podle mě, úzkej kádr. Pokud vypadnou brzy z Evropy, pak by mohli o titul možná hrát. Neapol by mohla, ale ti podávají nestále výkony. AS Řím bude bojovat o TOP 4.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Shevchenko povie, že AC MÔŽE ísť na titul, nadpis : "AC Milán letos míří za titulem, řekl jeho bývalý útočník Ševčenko"

Imho titul je tento rok mimo, keby bol rok 2012 tak možno. Juve, Inter a Napoli majú stále kvalitnejší káder ako my, ja osobne budem veľmi rád za konečne prvú 4 a možno Coppa Italia by nebola odveci

Reagovat
Selänne

Titul vyhraje až bude u kormidla Ševa.

Reagovat
Beči

Reálné to je, Juventus za poslední roky nikdy nebyl slabší, než je teď, Římské kluby jsou zatím z formy a Inter také kdovíjak nezáří. Na stranu druhou má AC mladý tým postavený okolo veterána (stále fenomenálního) Ibry a nemyslím si, že letos ještě mají na to, udržet stabilní vysokou výkonnost. Samozřejmě bych jim to ale moc přál.

Reagovat
pastal

Chci se tě zeptat kdy jsi viděl hrál AS v lize?Víš že mají za posledních 14 zápasu v lize jednu prohru!!! A to prohru kontumační na Helasu Verona ( která se ještě bude řešit můžou mít bod hráli tam 0:0 , ale to si nejsem úplně jistý a nechci kecat jestli se ještě můžou odvolat atd) každopádně v lize nehrajou špatně a ta základní sestava se mi líbí, taky nechci říct že by jsme měli hrát o titul ale LM musí letos každopádně bojovat

Reagovat
Beči

Nemyslel jsem to tak, že by AS bylo v nějaké krizi, ale také si nemyslím, že by mohli získat titul (ostatně to si nemyslím letos ani o AC, jak jsem psal). Ono obecně AS má každou sezónu divné výkyvy formy, jednou zahrají světově, podruhé ostudně = tzn. že nikdy nevím, co od nich mám čekat.

Reagovat
DieryVonry

Jako, hrají dobře, ale zapasy rozhodují detaily. resp. faktor Zlatan! Pokud však vyhrají titul, tak Zlatan opět potvrdí a co o sobě říká a totalně všem zavře hubu. Protože ten kádr... Jako pokud se ten Rebič dostane do formy a společně s Calhanogluem se ta přední trojice nezraní, tak reálně můžou o ten titul skutečně hrát. Ale lavku na to nemají a sezóna je dlouhá! Už teď je zázrak co se s tím týmem stalo od Jara.. a Diaz je fakt skvělej! Držím palce tomu týmu po letech. Konečně mají zase tvář!

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
CubONE

Sheva podla clanku povedal, ze Milan moze ist na titul a liga je dlha. Z toho vznikne nadpis, kde Sheva vravi, ze Milan mieri za titulom?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
maras93

Znáš to, takový nadpisy víc táhnou.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
didosh

Jsem si říkal...četl jsem to jinak

Reagovat
ED91

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je jedno kto vyhraje tento ročník SA, len nech to není Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze na LM to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli titul, ale Zlatan to slušně rozjel

Reagovat
snuff24

To je v prdeli naše banda důchodců hraje naprostou tužku a AC má jednoho který má věk jako součet všech našich hráčů dohromady a táhla je k titulu.Fakt ostuda

Reagovat
Kaka14

Tuttosport - Maldini a Massaro sa snazia ziskat Diaza a Dalota natrvalo do Milana.

Real pozaduje 25M a Manchester 22M, ale nechce este predavat...

Hadam to Maldini vyriesi co najskor, lebo ich cena pojde len hore

Reagovat
LesyJePan

Diaz super. Dalot sa este musi ukazat ale tiez vyzera fajn.

Reagovat
Kaka14

tak Dalot by bol podla mna nahrada za Calabriu, kedze hraje na oboch stranach a zaroven backup za Thea .... ale momentalna Sparta asi nie je meritko aby sme zistili jeho kvalitu

Reagovat
Eldarion

Len ten Tuttosport, to je ako Nový Čas ale bodaj by, hlavne Diaz zatiaľ vyzerá skvelo.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Maritazzi

Jsem hodně zvědavej, jestli se provalí konečně nějaká špína na Lotita, ty Covid testy vypadaj hodně zvláštně, ale u něj bych se nedivil ničemu.

Reagovat
Pipo123

Mne to príde ako blbosť, veď hráči čo mali pozitívne testy nehrali, polovica kádra je v karanténe.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimalo by me , proc vsichni AC podcenuji ( je to jen dobre ), mame na to uhrat 3 misto, kdyz budem nohama na zemi, a nevleze nam to dohlavy. Atalanta neni to co loni, to same plati pro Juve a Inter , kterej zatim tezce zklamal. Mnohem vetsi obavy mam ze Sassuola ( Grande De Zerbi ), nebo Napoli. Pripominam , kdyby nas neokradli s Rimem, tak mame plnej pocet bodu , a vedeme tabulku o 4. A pro ty co si mysli, ze to stoji pouze na Ibrovi, neni tomu tak, i bez nej na hristi se da vyhrat, dulezite je to co dela v kabine. Mame momentalne nejsilnejsi lavicku, na ktere se v jeden vecer muze potkat kalibr jako je Tonali, Diaz, Casti / Sale , Leao / Rebic / Hauge, Gabbia ( ktery hral lip jak Romagnoli ted ), Dalot, zotaveny Conti. Mame konecne poradnou hloubku , a hru, ktera funguje, jednoducha, ale ucinna. Bavme se, uzivejme si to, a budme podcenovani, tak se nam to libi nejvic.

Reagovat
pastal

Proti AS vám jak uškodili??? Penalty neměli být ani na jedné straně

Reagovat
smazaný uživatel

mala tam byt penalta pre AC za ruku v 16tke

Reagovat
cink

Víc věřím Neapoli. AC boj o 4.misto

Reagovat
CubONE

Pekna facka. Ale raz to prist muselo, radsej v EL, nez v lige.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze vcera Lille ukazalo, ze s AC to take horuce nebude... Aj ked nestastne goly a debil Romagnoli, ale je vidiet, ze prichadza unava a zacinaju sa robit chyby. Snad sa vratia na vitaznu vlnu uz proti Verone a v zime posilnia na spravnych postoch...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele