Uzrál čas na to, aby se AC Milán vrátil po 10 letech na italské výsluní? Ševčenko tvrdí následující...

Uzrál čas na to, aby se AC Milán vrátil po 10 letech na italské výsluní? Ševčenko tvrdí následující...

Milánští Rossoneri, kteří jsou jedním ze soupeřů Sparty ve skupině Evropské ligy, už čekají v Serii A na výrazný úspěch přesně deset let.

Protože však osmnáctinásobný šampion italské ligy ze San Sira aktuálně vévodí tabulce, letos by mohl na Scudetto skutečně zaútočit. Bez porážky už je totiž 28 duelů za sebou a naposledy našel přemožitele letos v březnu, kdy doma podlehl Janovu.

A něco takového to si myslí i nejlepší hráč planety roku 2004 Andrej Ševčenko (44), který již od roku 2016 trénuje ukrajinský národní tým.

"Mohou mířit na Scudetto. Je zřejmé, že liga bude ještě dlouhá, ale jak dobře trenér Stefano Pioli dokončil minulou sezonu, o to lépe začal tu současnou," citoval web sport.cz bývalou ofenzivní hvězdu světového fotbalu.

Do konce listopadu narazí rozjeté AC na Hellas Verona, Neapol, Fiorentinu a dvakrát Lille. "Bude důležité udržet nohy na zemi. Podstatné je, jestli se mladým hráčům kolem Ibrahimoviče podaří zvládnout tlak, který bude na lídra tabulky vyvíjen," doplnil vítěz Ligy mistrů z roku 2003.

"Rossoneri mi připomínají orchestr. Každý má svůj úkol a dělá ho dobře, Zlatan je jako dirigent perfektně režíruje. Šéf klubu Paolo Maldini má v něm a Piolim dva mimořádné tahouny. Kolem nich je spousta mladých kluků, kteří jsou plní energie, je to opravdu paráda se na jejich výkony dívat. Je ale správné stanovit cíle týmu krok za krokem," doplnil na sport.cz Ševčenko, který v minulosti působil také v Dynamu Kyjev a Chelsea.

Maradona je hned po mě nejlepším hráčem historie, má jasno CR7