Český olympijský výbor zatím svého předsedu měnit nebude, volba se odkládá na neurčito

Volba předsedy Českého olympijského výboru se kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru znovu odkládá. Výkonný výbor ČOV v úterý rozhodl o přeložení pléna z náhradního termínu 10. listopadu na neurčito. Původně se měli předseda, místopředsedové a další členové výkonného výboru volit 8. října, ale tehdy z toho sešlo rovněž kvůli špatné epidemické situaci v Česku.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Kejval, předseda českého olympijského výboru

Jiří Kejval, předseda českého olympijského výboru | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

Od té doby vláda zavedla ještě přísnější opatření, která znemožňují konání pléna, i když bylo naplánované do velkorysých prostor pražské haly O2 Universum.

Kejval bude mít v boji o post šéfa olympijského výboru konkurenci. Vyzve ho pozemní hokejista Neusser

Číst článek

„Hledali jsme všechny možnosti, ale protože došlo k prodloužení krizových opatření vlády do 20. listopadu a do dnešního dne jsme neobdrželi od Ministerstva zdravotnictví České republiky odpověď na žádost ohledně udělení výjimky, nemohl výkonný výbor rozhodnout jinak, než plánované zasedání volebního pléna ČOV opět odložit,“ uvedl předseda Jiří Kejval v tiskové zprávě.

Kejval měl obhajovat svůj post proti Filipu Neusserovi, kterého nominoval svaz pozemního hokeje. Ten sám vyzval výkonný výbor k odložení pléna.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme