Rytmus ukázal dojemnou fotku se synem. Chlapeček Sanel roste jako z vody, už sám chodí

Patrik Vrbosvký je slovenská hudební ikona
Patrik Vrbosvký je slovenská hudební ikona
Foto: nextfoto.cz
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 3. 11. 2020

Hudebník Patrik Rytmus Vrbovský (43) a jeho manželka Jasmina Alagič (31) společně se synem Sanelem utekli před epidemií koronaviru do exotických koutů světa. Užívají si skvělého podnebí a zejména mořských vln. Aktuálně se slovenská hudební ikona pochlubila svým potomkem, který roste jako z vody.

Rytmsuovi se s narozením roztomilého syna splnil životní sen. Chlapeček se narodil v červenci loňského roku. Na počest syna složil raper dokonce emotivní skladbu, ve které prozradil i netradiční jméno, jež vybrala dítěti manželka. "Čekal jsem na tebe celý život. Když jsem poznal Jasminu, věděl jsem, že bude tvojí mámou. Stvořili jsme tě z té největší lásky. Doufám, že budeš krásný po mámě. Doufám, že budeš hrdý na to, kým jsi. Jsi náš vysněný prvorozený syn, Sanel. Buď hrdý na svou romskou a balkánskou krev. Pokud tu budeme my, nikdy nebudeš sám,“ zní v textu.

Aktuálně je celá rodina mimo koronavirem silně zasaženou Evropu. "Miluji život, protože vím, že on miluje mě," uvedl ke snímku, z něhož je patrné, že syn dělá velké pokroky.

Sotva totiž malý Sanel oslavil první rok života, s rodiči už vyráží na procházky po svých. Dovolená v exotickém ráji není jejich první. Letos na konci července si rodinka užívala dovolenou v Chorvatsku, následně si vyrazili do Rakouska. Kde jsou aktuálně, zatím ale úzkostlivě tají.