Saudek se nikdy netajil se svými erotickými zážitky, a dokonce přiznal, že spal nejen s ženami, ale i muži. Někdy ho to ale prý stálo peníze – jednalo se o královské sumy! „Byl jsem milionář a kupoval jsem holkám a kamarádům auta. V Tuzexu. Měl jsem jednu přítelkyni, a to byl chlap. A ona je teď milionářka a já sháním peníze na alimenty,“ postěžoval si dokonce Saudek v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Jelikož to zní skoro neuvěřitelně, raději to ještě dovysvětlil.  „Mám třináctileté dítě s lesbou, chtěla genetickou informaci. Na první, nebo druhý pokus jsem to dokázal. Když se kluk narodil, přišla obsílka od právničky s určením výše výživného. Ale já jsem byl na mizině a měl jsem penzi deset tisíc korun. A ona chtěla pětadvacet tisíc.“

VIDEO: Jan Saudek předsedou poroty Febiofestu: Nejraději mám pornografii! Bude veselo! 

Jelikož neměl peníze a alimenty platit musel, našel si práci – stal se televizním moderátorem na tehdy vznikající TV Barrandov, kde si zval hosty do vlastní show. „Pozval jsem i Leilu Abbasovou a ta mi řekla, že má strýce, který má šestadevadesát dětí s různými manželkami. To mě zarazilo, protože sám se nemůžu dopočítat svých dětí. Řekl bych, že jich mám tak patnáct, nebo šestnáct,“ krčí rameny Jan.

„Některé děti už jsou v penzi, jiné umírají. Ale mám pravnuka, který je o třináct let starší než moje poslední dítě,“ dodal pak fotograf a se smíchem doplnil, že s plozením už skončil. Co dalšího na sebe práskl? To už se podívejte sami v talk show 7 pádů Honzy Dědka, v úterý od 21:35 na Primě.

VIDEO: Zemřel Kája Saudek (+80)! Takhle drsně ho nešetřil jeho bratr Jan krátce před smrtí!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Kája Saudek (+80)! Takhle drsně ho nešetřil jeho bratr Jan krátce před smrtí! Eliška Vinterová, Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
32 fotografií